0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ben netden cam kaldırma modülü ile far sensörü aldım... fakat koca kayseride serii olarak bu işi yapan ve anında takarım diyen çıkmadı... kaç saat sürer bilmem falan diolar hep.. bende taktırmadım... arabayı kurcalatmayım dedim.. bide son gittiğim dedi ki.. bu corolla 2005 olanların dört camıda otomatik ( iki kademeli ve kinci kademe camı ful kapatan) olduğundan dolayı bir süre sonra bozuluo tam randıman alamazsın dedi.. modacar marka olduğu içinde en kalitesizi dio sizce kalitesiz mi bu.. ayrıca IC electronic die far sensörü aldım adamlar bunu yeni gördük dio :Dsizce ne yapıyım şimdi.. şaştım kaldım
2010 aurise auyan bulabilir miyiz acaba? eski aracım 2000 model vw polo da vardı orjinal. alışkanlık yaptı hiç cam kapatmıyordum. 2010 auris de yok servis takamıyor mu acaba bilen var mı?
hocam 4 çıkışın iki tanesini bağlıyorlar böylede kullanılıyor ama 2 cam için olanlarıda var onlar daha ucuz. bende 4 senedir kullanıyorum 4 lü olanını. çokta memnunum. dikkat edilecek tek şey camları tek tek kaldıran cinsinden bakın çünkü cihaz çok akım çekiyor sık sık sigorta attırıyor. benim önce sol ön sonra sağ ön ve arkaya geçiyor toplam 10-15 saniyede 4 camı kapatıyor sırayla. tavsiye ederim. markada çok sorun değil çünkü hepsinin içi aynı.soketlede çok alakalı değil hatta paralel bağnalıyor. sadece 2003' e kadar lagunaya uymuyor ( renonun adiliği söz konusu )
Aslında tek tek kaldırması daha mantıklı değil mi sadece açık olanı kaldırmış olur. Hangi siteden aldınız ve ürünün markası konusunda yardımcı olabilir misiniz?