Gönderen Konu: cam kaldırma modülü ve far sensörü  (Okunma sayısı 7434 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
cam kaldırma modülü ve far sensörü
« : Mart 24, 2011, 00:44:11 »
arkadaşlar ben netden cam kaldırma modülü ile far sensörü aldım... fakat koca kayseride serii olarak bu işi yapan ve anında takarım diyen çıkmadı... kaç saat sürer bilmem falan diolar hep.. bende taktırmadım... arabayı kurcalatmayım dedim.. bide son gittiğim dedi ki.. bu corolla 2005 olanların dört camıda otomatik ( iki kademeli ve kinci kademe camı ful kapatan) olduğundan dolayı bir süre sonra bozuluo tam randıman alamazsın dedi.. modacar marka olduğu içinde en kalitesizi dio sizce kalitesiz mi bu.. ayrıca IC electronic die far sensörü aldım adamlar bunu yeni gördük dio :D:D:D

sizce ne yapıyım şimdi.. şaştım kaldım ???
94' reno broadway :)

Toyota Club Türkiye

cam kaldırma modülü ve far sensörü
« : Mart 24, 2011, 00:44:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: cam kaldırma modülü ve far sensörü
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2011, 23:20:18 »
Valla 8 senedir otomatik cam modulu kullaniyorum kapiyi kilitleyinnce 4 camida kapatiyor herhangi problem olmadi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 29, 2011, 00:06:09 »
arkadaşlar ben netden cam kaldırma modülü ile far sensörü aldım... fakat koca kayseride serii olarak bu işi yapan ve anında takarım diyen çıkmadı... kaç saat sürer bilmem falan diolar hep.. bende taktırmadım... arabayı kurcalatmayım dedim.. bide son gittiğim dedi ki.. bu corolla 2005 olanların dört camıda otomatik ( iki kademeli ve kinci kademe camı ful kapatan) olduğundan dolayı bir süre sonra bozuluo tam randıman alamazsın dedi.. modacar marka olduğu içinde en kalitesizi dio sizce kalitesiz mi bu.. ayrıca IC electronic die far sensörü aldım adamlar bunu yeni gördük dio :D :D:D

sizce ne yapıyım şimdi.. şaştım kaldım ???

Valla Kayseri'de iyi bi usta biliyorum ama yerini sana nasıl tarif edecem onu bilemiyorum....ama deneyecem. Sadece Valeo parçaları satan bi dükkan var sanayide ordan aşağı doğru inerken hurda çıkma parçalar satan dükkanların olduğu bi ara var o araya girerken girişte sağ köşedeki elektronikçi cenmax alarm müzik tesisatı falanda takıyolar ama ismini unuttum ben ordaki işçilikten çok memnun kalmıştım tavsiye ederim. bir çok ustanın çözemediği problemleri çözen bi ustadır.Ayrıca eski arabama cam kaldırma modülünü ona taktırdım 6 senedir tık demedi ve takılı olan alarmı ona baktırdım bi çok özelliğini öğretti ve işlevsel hale getirdi.....umarım yardımcı olmuşumdur...yer ile ilgili soruları yazın hatırladığım kadarıyla cevaplarım....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 29, 2011, 19:27:47 »
iyi bir usta bularak taktır bence modakar o kadar kötü bir marka değil bende cam kaldırma modülü aldım modakardan  gayetde memmunum
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 29, 2011, 20:53:04 »

http://www.aliexpress.com/product-gs/437033046-Upgrade-window-Closer-for-COROLLA-original-car-Set-of-selling-Suitable-for-Turkey-market-Free-shipping-wholesalers.html

Ben Auris için bu modülü getirtmiştim. Ama Auris soketleri Corolla'dan farklı olduğu için uymadı.

Bir oto elektrikçi arkadaşa bırakmıştım isteyen olursa taksın diye. 2-3 aydır duruyordu. Geçen gün aradı, bir Corolla gelmiş ama model ve şase tipini bilmiyorum. Ona birebir olmuş.

Ürünün açıklamalarında montaj resmi var. iki soket tak çıkart yapılıyor, 3 de kablo bağlanıyor. Hepsi sürücü kapısında bitiyor. Başka bir yerin sökülmesine, her kapıya kablo çekilmesine filan gerek kalmıyormuş.

Arkadaşım 10dk.da iş bitti diyor. 5 tane daha sipariş verdik. Adana'da olanlara adresini verebilirim.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 31, 2011, 13:59:34 »
Özer bey peki arkadasınıza sorabilirmisiniz arka camları manuel olan corollaya takılabilir mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 39650
  • Model Yılı: '12
  • 96 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 16, 2011, 11:55:31 »
hocam 4 çıkışın iki tanesini bağlıyorlar böylede kullanılıyor ama 2 cam için olanlarıda var onlar daha ucuz. bende 4 senedir kullanıyorum 4 lü olanını. çokta memnunum. dikkat edilecek tek şey camları tek tek kaldıran cinsinden bakın çünkü cihaz çok akım çekiyor sık sık sigorta attırıyor. benim önce sol ön sonra sağ ön ve arkaya geçiyor toplam 10-15 saniyede 4 camı kapatıyor sırayla. tavsiye ederim. markada çok sorun değil çünkü hepsinin içi aynı.soketlede çok alakalı değil hatta paralel bağnalıyor. sadece 2003' e kadar lagunaya uymuyor ( renonun adiliği söz konusu )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 29, 2011, 11:19:43 »
2010 aurise auyan bulabilir miyiz acaba? eski aracım 2000 model vw polo da vardı orjinal.  alışkanlık yaptı hiç cam kapatmıyordum. 2010 auris de yok servis takamıyor mu acaba bilen var mı?
2013 Auris Active Skypack Multidreve S BRC-LPG
2010 Auris Comfort Extra AT. CC BRC-LPG (arkadaşıma sattım)

English Teacher

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Kasım 29, 2011, 13:46:12 »
2010 aurise auyan bulabilir miyiz acaba? eski aracım 2000 model vw polo da vardı orjinal.  alışkanlık yaptı hiç cam kapatmıyordum. 2010 auris de yok servis takamıyor mu acaba bilen var mı?

servis takmaz.. bizimkine uygun öyle bir toyota ürünü olmadığını söylemişlerdi.. bende netten aldım.. sanayiye götürdüm taktırmak için ama camları tek tek kaldırıyormuş.. o yüzden taktırmadım.. hepsini aynı anda kaldırandan alın.. uyumlu olan illaki vardır... sonrada uğraşmadım ben gerçi ama alıştıysanız taktırabilirsiniz... orjinal gibi de kullanıyor millet taktırıp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 30, 2011, 08:58:43 »
Aslında tek tek kaldırması daha mantıklı değil mi sadece açık olanı kaldırmış olur. Hangi siteden aldınız ve ürünün markası konusunda yardımcı olabilir misiniz?
2013 Auris Active Skypack Multidreve S BRC-LPG
2010 Auris Comfort Extra AT. CC BRC-LPG (arkadaşıma sattım)

English Teacher

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 30, 2011, 09:24:31 »
hocam 4 çıkışın iki tanesini bağlıyorlar böylede kullanılıyor ama 2 cam için olanlarıda var onlar daha ucuz. bende 4 senedir kullanıyorum 4 lü olanını. çokta memnunum. dikkat edilecek tek şey camları tek tek kaldıran cinsinden bakın çünkü cihaz çok akım çekiyor sık sık sigorta attırıyor. benim önce sol ön sonra sağ ön ve arkaya geçiyor toplam 10-15 saniyede 4 camı kapatıyor sırayla. tavsiye ederim. markada çok sorun değil çünkü hepsinin içi aynı.soketlede çok alakalı değil hatta paralel bağnalıyor. sadece 2003' e kadar lagunaya uymuyor ( renonun adiliği söz konusu )

benim scenic de vardı 4 cam +2 sunroof için tek tuşla sırası ile herşey kapanıyordu. Renaulta bağlama şekli biraz farklı bendeki modül utes marka ankara'da imal ediliyordu. benden önce takılmıştı araca. sadece aracı kilitledikden sonra kontak lambalarını yakıyordu camlar kapanana kadar ve bu işlem bitene kadar kapılar açılmıyordu. Sonradan sunroofa bağlı olanları soktum malum diyarbakır sıcak. yazın biraz camı aralık bırakmak gibi şansınız yok. ee bende sunroofu  iptal ettim onları hafif aralık bırakıyordum. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 143900
  • Model Yılı: '01
  • 14 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 30, 2011, 09:54:39 »
Tüm camları aynı anda kaldırması aküye bir anda ciddi yük binmesi demektir, ve bu sebeple normalden daha yavaş kalkacaktır camlar.

Kendi aracına 4 cam için cam kaldırma modülü montajı yapmış birisi olarak sorularınızı yanıtlamak isterim :)
ZZE111 Terra A.C.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Kasım 30, 2011, 14:19:03 »
Aslında tek tek kaldırması daha mantıklı değil mi sadece açık olanı kaldırmış olur. Hangi siteden aldınız ve ürünün markası konusunda yardımcı olabilir misiniz?

gitti gidiyor comdan almıştım. Markası modacardi. Simdi telden giriyorum link vermek isterdim ama pc den giremezsiniz telden vereceğim için ;)