0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konfor olarak en başta gidenlerdendir C4hele birde hybrit ler gibi ışıklarda falan motoru durduran tiplerdendse tadından yenmezsoğutucunun torpidoda olmaması iyi, 97 vectrada torpido soğutmalıydı ama hiç kullanışlı değildibu arada sizin şirket hondaları satacaktır, temiz durumda olanı varsa aracı ol da bi tanesini ben alayımtüp takıp günlük işlerde kullanırım, benimkine tüp taktırmaya kıyamıyorum
es modeliyse bende talip olabilirim abi
Full servis bakımlı 1.6 VTEC otomatik. Sis felan yok, 4 cam otomatik klima vs. En düşük kmlisi ve değişeni olmayan benimki o da 120.000kmde ama cillop gibi tıpır tıpır valla...
umut abi güzel günlerde kullan sikret aracini aman ha carpma sakin.
güzel günlerde kullan üstad, bizim pederde grand picasso var 10 numara araba ama şanzımanına alışmak lazım otomatikleştirilmiş şanzımanlar hondanda inip ona binince bi tuhaf geliyor yığılma yapıyor vites geçişlerinde. bunu en aza indirmek için vites değişimlerinde gazdan ayağınızı çekin. dsg şanzımanın üstüne şanzıman tanımam müthiş bişi yapmış adamlar
Fiyatta önemli Umut, kaça vereceklerki acaba, km. önemli değil ben onu düşürttürürüm
Sağol Umut, senden haber bekliyeceğim; bi de şöyle bi olay varşirketler ellerindeki araçları almak isteyen elemanlarına ucuz satıyor diye biliyorumhatırı sayılır bi indirim yaparlarsa aracı sen alsan (parasını ben ödeyeceğim tabiki) bir süre sonrada çaktırmadan satışını bana yapsan .. diyorum... hani olacak şey değilde , bakarsın olurda yanii
))))))))))))))))))))))))))Abi bakayım tutumlarına haber verecem söz...
abi senin kullandığın Civic'e benden 20-21 bin tl..... değişen yok demişsin ama boya falan varmı?
İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle (:
Hadi yav eder mi o kadar?? Boya ve değişen yok. Kaputta uzun yol kullanımı noktalar var, kıyıda köşede marşpiyelde ufak tefek çizikler var ama bence 200-300'e cillop olur rötüş ve pastayla falan. 2006'dan beri pasta veya cila değmedi:))))Teşekkür ederim.