0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut Abi güle güle kullanırsın inş aman diyim yürüyen ağaçlara dikkat et en azında 1-2 ay :Islık:Şaka bi yana sürüş deneyimlerini vites geçişini yakıtını plastık kalıtesını ve senın yorumlarını merakla bekliyorum Askere gitmeden bi süpriz yapabilirim babama
Beleş olsun Fransız olsun Hayırlı olsun
Ünlü çin atasözü derki: Dünyadaki en iyi araba sahip olduğun arabadırÜnlü bir Türkte: Dünyadaki en iyi araba şirket arabasıdır demiş Hayırlı olsun Umut abi
))))))))))))))Ulan nereden hatırlıyorsun o ağaç olayını?? Ben unutmuştım neredeyse:))) Geçen baktım Tunus caddesinde halen yürüyor o ağaç kenarında benim gri boyamla beraber:))))))))))
Umut abi nedense senden daha fazla merak etmeye başladım C4'ü aslında cam tavanlısını daha çok merak ediyorum yaşadığım şehirde showroom'u olsa hemen koşup ıncelerdim Yeni c4'ün tasarımı gerçekten çok güzel yaa bir araç
Eyvallah Seçkin, Exclusive paketlisi sana inbşallah:)))
Hepimize hayırlı olsun Umut.
abi altında paralansın
Umut abi beleşin kapmışsın güzel arabayı Güle güle kazasız belasız binersin inşallah. Bu arada yeni C4'le eskisi arasında dağlar kadar fark var. Bu yenisine bitiyorum.
Aynen Umut abiden çok sevinmişiz site olarak, merak edilen bir araba olunca ve tabi Umut abide en objektif şekilde yorumlarını yazarsa çok güzel olur, şirket aracı olması zaten 1 / 0 öne çıkarıyor hayırlı işlerde kullan diyorum Umut abi...( Soğutmalı torpido gözü iyi iş görür bence ).
Diyoruz ya fransızlar dandik araba yapıyor japonlar sağlam dökülmüyor diye.;Ancak fiyat listesine baktıgınızda c4 ün 156 hp benzinli en donanımlı aracı bile 47 bin tl den satılıyor.Aynı araca toyota damgasını vursan 60 binden aşagı satmaz.Ve ayrıca fransızlar ince detayları düşünebiliyor.2011 corollada camalrı bile kumandadan kapatamıyorsunuz yada belli süre sonra kendisi kapatmıyor veya kapıalrını belli hzıda kilitlemiyor en kötüsü far sviye ayn aynalar cam otomatik tuşlarını bile gece bulmakta zorluk çekiyorsunuz bırakın soğutmalı torpido gözünü.Bu araç aurisi bırakın opel astra ve golfe ciddi rakip olabilir.fiyat avantajıyla diğerlerinden önde...Darısı toyotanın başına.
dün başlığa dikkatli bakmamışım, bugün başlığın sonundaki "eki eki eki" gülme efektini "ek-ilave" olarak algıladığımdan c4 de bağlantılı karavanda verdiler sandıydım ))))
abi sen arabayı sattıktan sonra araba aldınmı.Abi almadıysan durum karmaşık gibi görünüyor...