0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kusura bakmayın ama merak ettim.Fides nedir? :link:
abi estf.ne demek ister fides ister vites yaz.Abi şimdi sizin aurşslerde gaz pedalı eski sistem gibi telli değil.sensörlü gaza bastıgında ona göre tepki veriyor.Sen bir ara servise göster bir ara gaz pedallarına müdahale etmişlerdi servisler bunlara auris dahilmiydi tam emin değilim ama corolla ve yarislerin gaz pedallarına inca bir somun koyarak senin dediğin gibi pedalın takılmasını engellediler.Az birşey takılıuyor senın dediklerine göre abi.devir yükseldikce seside az duyuyon herhalde
Yüksek devir derken kullanım aralığınız nedir?Başka bir auris de de deneme yaptınız mı?Mesela yüksek süratte haliyle yüksek devirde seyrederken aracı boşa alsanız dahi devir bir yerden aşağıya hemen düşüş yapmaz. Mesela 4500 devirde 3-4 saniye (daha fazla veya eksik olabilir) kalır. Bu bir nevi hem araç içim hemde sizin güvenliğiniz içindir.Eğer demek istediğiniz bunun gibi ise.
engin abi gaz pedalın biraz takılı kalıyor gibime geliyor abi başka niye yapsın.sen servise bir sor abi onlar bilirler herhalde en azından öyle tahmin ediyorum Necati teesüf ederiz yani fides işte ayıp ya
abi senin sorununu çok iyi anlıyorum...yalnız bu sorun değil bence:) bende arabayı ilk aldığımda bunu yaşamamıştım. her vites yükselttiğimde debriyaja her bastığımda arabanın devri artıyodu dolayısıyla biraz bağırıyordu. meğer sorun bendeymiş arabaya alışamamışım. bence sende bunu yaşıyorsun. debriyaja basıp ayağını gazdan çekmek yerine ayağını gazdan çekip debriyaja basarsan bi sorun olmadığını göreceksin diye tahmin ediyorum:) ayrıca kocaeli kaya'ya da laf söyletmem:) diğer firmalarda bu kadar ilgi bu kadar ciddiyet ve hizmet olabileceğine inanmıyorum...