Gönderen Konu: Yeni kasa Auris Sahiplerinin Dikkatine.!!  (Okunma sayısı 18197 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Yeni kasa Auris Sahiplerinin Dikkatine.!!
« : Mart 21, 2011, 20:26:03 »
Böyle bir ilan gördüm;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-auris-body-kid-45379008/detay?
ilanla hiçbir alakam yoktur... Sadece paylaşmak istedim.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Toyota Club Türkiye

Yeni kasa Auris Sahiplerinin Dikkatine.!!
« : Mart 21, 2011, 20:26:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni kasa Auris Sahiplerinin Dikkatine.!!
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2011, 20:40:03 »
Acaba serviste fiatı nekadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 21, 2011, 20:41:11 »
Bu arada 2011 aurisle 2011 corollanın cam rüzgarlığı ölçüleri aynımıdır bilginiz varmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Mart 21, 2011, 23:20:47 »
Kit orjinal değil ve Spolier'i yok. Tam teşekküllü bodykit i aracımda börebilirsiniz (http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622). Fark var ama ilanda ki de takılabilir. Servis fiyatı arka bagaj nikelaj çıtasu dahil 2800 TL civarı.
Burdayım ==> http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622

Lastik + Jant + Hava Filtresi + Performans Kiti ve diğer araç içi konularda sınırsız destek verebilirim. Özel Mesaj Atmanız Yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 22, 2011, 02:37:47 »
sinan sana helal olsun beee..bilirsin senin arabaya bayılırım ne zamandır.bu body kit mevzusuyla ilgilide bayaa araştırma yapıyodum artık vazgeçmiştim sen bulup buraya eklemişsin.yarın telefonla arayıp bi tam yerlerini öğreneyim, bide kullanılan malzemeyi sorayım büyük ihtimalle uygulatıcam.servisin uçuk fiyatına kesileceğime bu fiyata yaptırabilirim.tekrar teşekkürler benim için acaip faydalı bi paylaşım oldu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 22, 2011, 03:50:25 »
Sanırım bu body kit değil, tamponlara ek spoiler takmışlar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #6 : Mart 23, 2011, 17:00:06 »

Kiti üreten bey ile görüştüm ben, ellerinde üretilmiş bir çalışma yok. Uygulama yaptıkları araç ta kendilerine ait değil, oyüzden örnek çalışmayı ancak bu fotolardan görebiliyoruz. Ayrıca montaj yapmıyolar, sadece ürünü üretip gönderiyolar, ilgilenen arkadaşlara bilgi vermek istedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 23, 2011, 22:18:51 »
servisle kıyaslanacak olursa fiyat süper ancak güven olurmu onu bilemiyorum.orjinal kitli bir aracın fotolarınıda biz yaptık diye yutturmaya çalışmasınlar.firma istanbulda aracın plaka 16 bursa diğer fotolarda inceledim çevredeki araçların plakaları görünmüyor ancak 2 nci fotoda arkada duran megane 1 inde net görünmese de sanırım plakası 16.en güzeli istanbuldaki bir arkadaşın bizzat firmayla bağlantı kurması eğer gerçekten bu derece mükemmel yapabiliyorlarsa hemen almak lazım.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 24, 2011, 22:21:54 »
arkadaşlar satıcı ile mesaj yoluyla iletişime geçtim.ürün orjinal montaj yerleri hazır olarak geliyormuş ve orjinalleri gibi montajı yapılabiliyormuş.ürünü araç rengi boyalı şekilde gönderiyorlar,özel bir karışım dayanıklı esnek fiber malzemeden yapıyorlar.anlaşmalı kargosuyla ürünü 50 tl ye türkiyenin heryerine gönderiyorlar.sadece ürünü ürettikleri için montajla ilgilenmiyorlar.satıcıdan ürünün montaj yapılmamış halinin fotolarını istedim ancak kopyalanma ihtimali nedeniyle foto ekleyemeyeceklerini söyledi.istanbulda bize yardımcı olabilecek ve DAFF AUTO VARAN CADDESİ NO:27 ÜMRANİYE/ATAŞEHİR/İSTANBUL adresine uğrayıp ürünü görebilecek bir arkadaş bulabilirsek işi garantilemiş oluruz.eğer fotolarda göründüğü gibiyse gerçekten güzel bir kit.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2011, 19:01:59 »
Arkadaşlar ilandaki 16 JE 322 plakalı araç eşimin, aracı bursa akkoyunludan aldım, bursada meliset diye bir firma var tampon kitini o yaptı ilk olarak benim aracımda denedi zaten ölçüleride birebir orjinal kalıptan çıktı, görüntü olarak hiçbir farkı yok, ben çok memnunum yaptırmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim, kuzenım istanbulda aracını aldığı firmadan 1500 tlye anlaşmış bu servis fiyatı, 600 liraya adamlar aynısını yapmış boya ve montajda dahilse gerçekten kaçırmayın.(yaptırmak isteyenlere tabi :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #10 : Nisan 13, 2011, 19:06:06 »
Bu arada kusura bakmayın benim adım engin, parçalar fiberden, ben sadece aracın sahibiyim firma benim aracımda denediği için işlemi bana ücretsiz yaptı, fakat gerçekten aynısı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2011, 14:24:42 »
Ben de tlefonda konuştum burayla. Benim aracımda orjinal ön ve arka tampon ekleri vardı. Ön parçayı buz parçasına çarpıp çatlatmıştım kışın. Serviste 450 tl istediler tek parçaya. Ben de yan marşpiye koruma ve ön ek almayı düşünüyorum boyalı halde. Kullananlardan yorum bekliyorum. Montajını nasıl biryer yapar bir de, kendimiz yapabilir miyiz.
born to ride