0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gittikçe kalite düştü sanırım. Benim aracım 1996 model problem yaşamıyorum. Açık söylüyorum sıfır alacak olsam honda alırdım kesinlikle. Nedir bu problemler böyle.[/quote]hidayet sana katılıyorum eski kasalar daha saglam acaba yeni kasalar 200 binde olsa ne olurlardı
yinede en az sorun çıkaran araç toyotabaşka markalar ne sorunlar yaşıyor bi bilseniz[/quote]ben bir toyota fanatiği olsam da bu söze fazla katılamıyorum. volkswagen lerin boraları golfleri de çok sorunsuz arkadaşlarımda var hiç bir şikayetleri yok ( birinin aks lalesi arzalandı bizimkinden 20 ytl pahalıymış şaşırdım hep çok daha pahalı zannederdim)İnanın 2000 model boranını bagajında kullanılan malzeme kalitesi bizim araçların içinde yok gizli ilkyardım çantasından alında üçgem reflöktere kadar bagajda eşya sabitleme halkaları aracın bagaj kapagında kullanılan kaplama kumaşın kalınlığı inanın 1- 1.5 cm kalınlığında yeni corollalarınkine baktım incecik bir bez, altında da 3mm sert bir plastik var ki plastiğin kenarını kaplama gereği bile duymamışlar tırtırları görinüyor iki markanın iç mekanları arasındaki kalite farkını söylemek bile istemiyorum. fiyatları da bildiğiniz gibi birbirine çok yakın iki markanın arabalarını inceliyince çok morelim bozuldu desem yalan olmaz.Alırsam 2005-2006 corollalardan alırım bu şikayetleri duyunca yeni kasaya hiç yaklaşmam zannediyorsamzaten tipi de bizim kasa gibi bozuk bide bu sorunlar bizimkilerde hiç değilse sorun yok aman aman yaklaşmamak gerekli
toyotolar sorunsuz araba değil.Bir çok sorunu var ve kaliteden çok uzak.uzak doğu arabaları bile bunlardan daha kaliteli.Ben de yeni corolla aldığıma çok pişmanım.Ayrıca hondayıda fazla övmeyin.Dizayn dan başka bir şeyi yok.Onunda hataları var.[/quote]toyota birçok markadan sorunsuz ve kaliteli.siz sorunlu araba görmemişsiniz.siz bi araştırın rakip firmalrın ne gibi sorunları var.aklınzı atarsınız.