0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç duymadım.Pek de mantıklı gelmedi, yüzlerce çeşit ayna var, tek bir sistem bence hiçbir şekilde hepsini kapatamaz.En basitinden Opel Vectra B. Hiçbir şekilde esnemeyen, bükülmeyen ayna, nasıl kapatacak ki?
Levent Bey, aşağıda bir patent başvurusunun linkini veriyorum:http://www.patentstorm.us/patents/5940230/fulltext.htmlPatent olduğu için nasıl yapıldığı detaylı bir şekilde anlatılmış, 9.95 dıolar ödeyerek çizimi de indirebiliyorsunuz
Arkadaşlar, hiç duyanınız/bileniniz var mı?Araç dış aynalara uyacak/uydurulabilecek (tabii ayna gövdenin iç yapısı uygunsa) universal ayna kapatma motoru?Bizim ilçede bir usta takıyormuş eskiden, ancak şimdi bırakmış bu işi. Bağlantı kurup bilgi alamadık.İnternetten epey araştırdım ama bulamadım.
Levent abi makyajlı kasada aynalar elektrikli kapanıyor çıkmacılardan hem aynaları hemde kontrol panelini bulabilirsen uyar diye düşünüyorum bir servise danış istersen .Hem makyajlı kasalarda aynalarda sinyalde var.
Bak ben bu ayrıntıyı bilmiyordum. Daha doğrusu sanıyorum önceden araştırdım ve yanlış bilgi almışım.Bi sorayım ayna fiyatlarını.Sağ ol Mahmut
tesisat önemli yalnıznasıl yapılır ki
İşin doğrusu arkadaşlar, ben makyajlı kasadaki sinyal olayını sevmedim. Ayna darbealdığında, kolayca kırılacak şekilde çıkıntılı olmuş sinyal camları. Bana sadece motor kısmı yeter aslında.Yarın serviste soracağım ayrıntısını.
o sorun çıkarmaz dediğiniz küçük bir düğme asıl problem ve istenen fonksiyon o düğmeyle oluyor. önceki kasada tesisat olarak düşünülmüş ve takılmadıysa olabilir ama zannetmiyorum...
Orijinalinde opsiyon olarak varsa aracinizda bu ozellik olmasa da takilabilme ihtimali olabilir. Toyota genelde bu tur eklemeler icin yer ayiriyor. Belki yeni bir ayna seti alinip takilabilir.
Bizim kasada motorlu ayna yok, ama makyajlı kasadaki aynalar bizim kasaya da takılabiliyormuş. Bugün sordum serviste, sadece parçaların toplam maliyeti, 1680 TL.2 ayna gövdesi ve ayna, 2 tutucu ve 1 adet kontrol düğmesi.