0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kendimden değilde ufacık yere illa park edeceğim diyen dall...lardan korkuyorum. Geçenler de geri vitese takmadan kaydırarak park edeyim derken ağaca geçirmiştim arka tamponu, böyle bir parça olsa belki çok etkilenmezdi tampon diye düşünmemden bu arayışa giriştim.Bu arada benim araba siyah olunca o kırmızılı yer çizilsede pek fark etmiyorum
Hocam tamponlar bildiğiniz gibi çok esnek bir yapıya sahip. En ufak bir ezilmede sürtmede boya çatlakları oluşuyor. Geçen sene ışıklarda beklerken arkadaşın arabasına arkadan hafiften dokundurdum (bilerek). Boya çatladı. Ağaca vurduğunuzda da mutlaka boya çatlağı oluşmuştur. Belki korumalar basıncı dağıtarak az etkilenmesini sağlayabilir ama tamponların toleransı düşük.
Aynen bu dediğinden oldu malesef Çatladı boyam, ağaç ta bilek kalınlığında birşey Ne diyorsun şimdi Burak hocam , almamı diyorsun
40.68 dolar = yaklaşık 95 liraBence almayın hocam buna vereceğiniz paraya ön park sensörü taktırın.Kaskonuza mini hasar servisi dahilse tamponları vurun vurun boyatın. Toplamda 4 parça tampon boya hakkım varmış. Komple tampon boyatmaya 2 hakkım gitti. Yani her yıl 2 defa tampon boyatabiliyorum. Bu yüzden çok fazla önemsemiyorum artık