Gönderen Konu: KAPI VE TAMPON KORUMA ÇİTASI  (Okunma sayısı 23852 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: KAPI VE TAMPON KORUMA ÇİTASI
« Yanıtla #20 : Kasım 11, 2014, 22:36:24 »
Korollaniz hayirli olsun :lol:
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 11, 2014, 22:36:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 11, 2014, 22:43:09 »
Merhaba

Bu 150 tl yani kasa corolla kapi bantlari icin mi gecerli fiyat. Oyleyse boya dahil:cok:iyi ben ist da sordum 4 parca plastik parcaya boya montaj 400 tl:dediler saka gibi.

Eger belirttigim sekilde:ise servis bilgilerini paylasmanizi rica ediyorum. tesekkurler.

3 yıl önceki mesaj hocam bu  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '14
  • 20 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 12, 2014, 10:29:16 »
3 yıl önceki mesaj hocam bu  :tamam:

hahaha :) evet yahu tarihe hiç bakmamışım
İnsan Neye Layık İse Ona Dönüşür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 12, 2014, 23:38:35 »
Yeni corolla için kapı koruma bandı fiyatını bilen ya da yaptıran arkadaş varsa ücretini paylaşır ise çok iyi olur...
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 13, 2014, 00:39:19 »
400₺ yada 500₺ Çavdarlı servisi fiyatı. Ben bakımdayken bir araç sattıklarında ise kapı ve tampon takım halinde 550₺ ye bıraktılar
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 13, 2014, 00:57:42 »
400₺ yada 500₺ Çavdarlı servisi fiyatı. Ben bakımdayken bir araç sattıklarında ise kapı ve tampon takım halinde 550₺ ye bıraktılar
Plastiklere bu kadar para vermek zoruma gidiyor ama kapı açmasını bilmeyen malaklar yüzünden de taktırmak zorundayım ....Teşekkür ederim Kaan bey....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • 20 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 13, 2014, 09:03:42 »
Plastiklere bu kadar para vermek zoruma gidiyor ama kapı açmasını bilmeyen malaklar yüzünden de taktırmak zorundayım ....Teşekkür ederim Kaan bey....

aynen katılıyorum, yurt dışında baktım sadece krom aksesuarlar var ama belki zaman içinde üretilebilir. , bende bu kadar para veremem dokunuyor açıkçası :(
İnsan Neye Layık İse Ona Dönüşür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 13, 2014, 13:41:12 »
aynen katılıyorum, yurt dışında baktım sadece krom aksesuarlar var ama belki zaman içinde üretilebilir. , bende bu kadar para veremem dokunuyor açıkçası :(

Yeni kasalar için aksesuarlar henüz kısıtlı, zaman içerisinde hem artacak hem de Türkiye'de bulunabilecektir diye düşünüyorum.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Ocak 03, 2015, 21:09:49 »
Tampon köşe koruma almayı bende düşünüyorum, bu linkteki nasıl?

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-3M-auto-body-collision-strips-anti-rub-strip-bumper-strip-bumper-car-loaded-with/2013109244.html

Tr den daha ucuza uyguna alternatifleriniz varsa sevinirim  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 03, 2015, 21:11:18 »
Tampon köşe koruma almayı bende düşünüyorum, bu linkteki nasıl?

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-3M-auto-body-collision-strips-anti-rub-strip-bumper-strip-bumper-car-loaded-with/2013109244.html

Tr den daha ucuza uyguna alternatifleriniz varsa sevinirim  :saygi:

Şık duruyor Murat Hocam, araca da yakışır gibi geldi bana.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Ocak 03, 2015, 21:13:28 »
Şık duruyor Murat Hocam, araca da yakışır gibi geldi bana.

Siyah arabam ya, siyah olandan almayı düşünüyorum Hazır Aliexpresstende alışveriş yapmaya başlamışken :)

Bir gün ya ben sürteceğim yada birisi park yerinden çıkarken sürtecek, bende bu tip birşeyle koruyayım diyorum ya bakalım nasip

Birde böyle modeller var

http://www.aliexpress.com/item/Hot-selling-car-rubber-bumper-car-body-door-anti-rub-bumper-decoration-strip-protective-plastic-car/1056729053.html

Bu modelleri seçmemdeki etken kalınlıklarının fazla olması 52 mm
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 03, 2015, 22:04:52 »
İkiside güzel hoşuma gitti. yurt dışı alışveriş hastalıktır bulaştımı kurtulamazsın .Yanlız birde yurt içinden bakmak lazım bazen yurt dışından uygun fiyata ürünler bulunabiliyor. biraz önce ayna kapatma modülü ve arka sis farı arası için croom şerit siparişi verdim.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Ocak 03, 2015, 22:17:59 »
İkiside güzel hoşuma gitti. yurt dışı alışveriş hastalıktır bulaştımı kurtulamazsın .Yanlız birde yurt içinden bakmak lazım bazen yurt dışından uygun fiyata ürünler bulunabiliyor. biraz önce ayna kapatma modülü ve arka sis farı arası için croom şerit siparişi verdim.

Aynen abi özelden de demiştin, ben hasta oldum birde yetmezmiş gibi hanımla kıza da söyledim onlarda hasta oldu incik boncuk ne varsa alalım diyorlar :) Markete girersinde 3 lira 5 lira 1 liralık şeylerden alırsınızda kasaya girince 150 tl hesabı görünce ne aldık ya hiç bişi almadık, yanlışlıkmı var deyip fişi yoklarsınız ya bu çin siteside böyle olacak gibi :)

Abi gaza getirirseniz ben bu tampon koruyuculardan düşünüyorum, alternatif olacak birşeyler var mı derdime?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Ocak 03, 2015, 22:21:42 »
Dediğim gibi hastalık ben replika adidas monttan tut kıza hanıma üstbaş elektronik eşya ve benzeri incik boncuk çok şey aldım fakat şu son kanser yapıcı ürünlerden sonra giyim eşyası almıyorum.

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Ocak 03, 2015, 22:23:02 »
Dediğim gibi hastalık ben replika adidas monttan tut kıza hanıma üstbaş elektronik eşya ve benzeri incik boncuk çok şey aldım fakat şu son kanser yapıcı ürünlerden sonra giyim eşyası almıyorum.

Abi bunların gümrüğe takılma olayları nasıl oluyor? Bazen okuyorum gümrükte kaldı falan diye, parasına göremi ebatına göremi gümrükte takılıyor?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Ocak 03, 2015, 22:32:30 »
Telefon ve sağlık ürünleri gümrükten geçmiyor.Limit 75£ ama bazen satıcıyla anlaşıp üzerine düşük yazdırınca gümrükte sorun olmuyor.Ben enson 79£ degerinde araç kamerası aldım 3 tl gümrük kontrol parası ödedim.Bizim aldığımız üç beş dolarlık şeylerde problem olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ocak 03, 2015, 23:23:01 »
Normalde imei bulunan tüm cihazlar yasak. Satıcıya mesaj atıp telefonu 4-5 parça halinde göndermesini sağlayabilirseniz geliyor aslında  :lol:
Bir de göndermeden önce telefonun imeisini, sizin göndereceğiniz imei ile değiştirmesini isteyebilirsiniz. Kozmetik ürünler, silah benzeri ürünler (bıçak dahil) yasak. Ayrıca Cavit beyin söylediği gibi 75€ üzerindeki siparişleriniz için %18 veya %20 oranında vergi alınıyor.

Ayrıca kanser yapan ürünlerin olduğuna da inanmıyorum. Yurtdışından ayakkabı siparişi arttığı için, ayakkabı satışlarının düşeceğinden endişelenen yurtiçi ayakkabı üreticilerinin böyle bir yola başvurduğunu düşünüyorum. Kozmetik ve telefon siparişlerinin yasaklanması da yine aynı nedene bağlı. Hatta yerli V** firmasının şikayeti üzerine ithal telefonlara ek vergi yolda. Geçen aylarda saatlerin kanser yaptığı haberi çıkmıştı. Bu haberin çıkmasına neden olan firma da S**. Markaları yazmayı doğru bulmadım ama her türlü bilgiyi internette bulabilirsiniz.

Yerli malı kullanmalıyız ama halkı yerli malına teşvik etmek için yurtdışı mallarını kötülemek, ek vergi koymak yerine yurtiçi mallarının fiyatının düşürülmesi ve aynı oranda kalitenin artırılması şart.
Türkiye'den 100 liraya aldığım malı 5 yıl kullanıyorsam, aynı malı yurtdışından 70 liraya alıp 15 yıl kullanıyorsam ben neden o malı Türkiye'den alayım?  ;) Hemen bir örnek veriyorum

Geçen aylarda Türkiye'den 45+kargo liraya Transformacion markalı Türk yapımı ayna kapatma modülü aldım. Modülün bağlantı şemasını ne ben anlayabildim ne de elektrikçi anlayabildi. Sonuç olarak bağlayamadık. İyi ki bağlayamamışız. Modül o kadar basit yapılmış ki içini açtığımda şok oldum.Siyah(-) ve kırmızı(+) kablonun lehimleri birbirine değiyor ve modülün sigortası yok.  >:( Bağlasam arabanın bi yerlerini yakacaktım kesin. Çinden aldım şeması gayet açık, kurulumu basit ve çok daha ucuz.

Akşam akşam çok konuştum kusuruma bakmayın  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Ocak 03, 2015, 23:33:33 »
Burak hocam, bu tampon köşe koruyucuları nasıl? Bak ucuz fiyatlılarıda buldum :)

Bu arada elimize ulaşırsa ayna kapatma modülünün bağlantısı için bunlardan arıyorum Türkiyedeki adı Hızlı Kablo ekleme Terminali

http://www.yilkaselektrik.com/hzl-kablo-ekleme-terminali-RS77F

Bizim arabadaki kablolar kaçlık ki?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ocak 03, 2015, 23:38:14 »
Murat hocam mavi renk ile işaretlediğim yerdeki tampon köşe koruyucularını nedense hiç bir arabaya yakıştıramıyorum. Dolayısı ile sizin arabaya da yakışmayacağını düşünüyorum. Tabi zevk meselesi. Eğer orayı korumak istiyorsanız ön park sensörü taktırmanızı tavsiye ederim.    :tamam:
Ben her park ettiğimde kırmızı ile işaretlediğim yeri sürtüyorum kaldırıma. Daha bir kaç ay oluyor boyatalı ama dün yine sürttüm. Buralara koruyucu bir şey olsa fena olmaz.

Kablo ekleme aparatları nasıl bilmiyorum ama ayna soketinin oradaki kablolar ile merkezi kilit kablolarının kalınlıkları farklı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Ocak 03, 2015, 23:42:10 »
Murat hocam mavi renk ile işaretlediğim yerdeki tampon köşe koruyucularını nedense hiç bir arabaya yakıştıramıyorum. Dolayısı ile sizin arabaya da yakışmayacağını düşünüyorum. Tabi zevk meselesi. Eğer orayı korumak istiyorsanız ön park sensörü taktırmanızı tavsiye ederim.    :tamam:
Ben her park ettiğimde kırmızı ile işaretlediğim yeri sürtüyorum kaldırıma. Daha bir kaç ay oluyor boyatalı ama dün yine sürttüm. Buralara koruyucu bir şey olsa fena olmaz.

Ben kendimden değilde ufacık yere illa park edeceğim diyen dall...lardan korkuyorum. Geçenler de geri vitese takmadan kaydırarak park edeyim derken ağaca geçirmiştim arka tamponu, böyle bir parça olsa belki çok etkilenmezdi tampon diye düşünmemden bu arayışa giriştim.

Bu arada benim araba siyah olunca o kırmızılı yer çizilsede pek fark etmiyorum :)
THE END