0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaBu 150 tl yani kasa corolla kapi bantlari icin mi gecerli fiyat. Oyleyse boya dahil:cok:iyi ben ist da sordum 4 parca plastik parcaya boya montaj 400 tl:dediler saka gibi. Eger belirttigim sekilde:ise servis bilgilerini paylasmanizi rica ediyorum. tesekkurler.
3 yıl önceki mesaj hocam bu
400₺ yada 500₺ Çavdarlı servisi fiyatı. Ben bakımdayken bir araç sattıklarında ise kapı ve tampon takım halinde 550₺ ye bıraktılar
Plastiklere bu kadar para vermek zoruma gidiyor ama kapı açmasını bilmeyen malaklar yüzünden de taktırmak zorundayım ....Teşekkür ederim Kaan bey....
aynen katılıyorum, yurt dışında baktım sadece krom aksesuarlar var ama belki zaman içinde üretilebilir. , bende bu kadar para veremem dokunuyor açıkçası
Tampon köşe koruma almayı bende düşünüyorum, bu linkteki nasıl?http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-3M-auto-body-collision-strips-anti-rub-strip-bumper-strip-bumper-car-loaded-with/2013109244.htmlTr den daha ucuza uyguna alternatifleriniz varsa sevinirim
Şık duruyor Murat Hocam, araca da yakışır gibi geldi bana.
İkiside güzel hoşuma gitti. yurt dışı alışveriş hastalıktır bulaştımı kurtulamazsın .Yanlız birde yurt içinden bakmak lazım bazen yurt dışından uygun fiyata ürünler bulunabiliyor. biraz önce ayna kapatma modülü ve arka sis farı arası için croom şerit siparişi verdim.
Dediğim gibi hastalık ben replika adidas monttan tut kıza hanıma üstbaş elektronik eşya ve benzeri incik boncuk çok şey aldım fakat şu son kanser yapıcı ürünlerden sonra giyim eşyası almıyorum.
Murat hocam mavi renk ile işaretlediğim yerdeki tampon köşe koruyucularını nedense hiç bir arabaya yakıştıramıyorum. Dolayısı ile sizin arabaya da yakışmayacağını düşünüyorum. Tabi zevk meselesi. Eğer orayı korumak istiyorsanız ön park sensörü taktırmanızı tavsiye ederim. Ben her park ettiğimde kırmızı ile işaretlediğim yeri sürtüyorum kaldırıma. Daha bir kaç ay oluyor boyatalı ama dün yine sürttüm. Buralara koruyucu bir şey olsa fena olmaz.