Gönderen Konu: 2008 corolla iç mekanda boya atma durumu ve çözüm önerileri.  (Okunma sayısı 1817 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gönül ister GTİ cüzdan der TDİ
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
arkadaşlar corollanın iç kapı açma kolları,cam açma düğmelerinin olduğu bölümler ve vitesin etrafında pul pul boya atmaya başladı, bu parçalar tekrar boyana bileceği gibi son zamanların gözdesi folyo kapmada yaptırılabiliyor,böyle hareketli parçaların olduğu yerlerde folyo kaplama ne derece sağlıklı olur bilemiyorum,sizin tavsiyeleriniz nelerdir ben karar veremedim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Çıkma temizde bulsanız yine aynı problemle karşılaşacağınız büyük olasılık. Tavsiyem kaliteli folyo ile mesela beyaz (normalde gri olduğu için) carbon folyoyla falan kaplanırsa güzel olur. Güzel işçilik ile uzuuun süre sorunsuz kullanabilirsiniz.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
3 senelik aracın iç mekan boyasının atması  :wacko:

Kaliteli bir folyo işinizi görücektir hatta vesile olmuşken karbon folyo kullanırsanızda göze de hitap eder (:
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gönül ister GTİ cüzdan der TDİ
  • 4 kere teşekkür edildi
aracı aile büyükleri kullandığı için carbon kaplama istemezler benim aracım olsa boyanın atmasına bile gerek yok  yapardım.muhtemelen gene boya rengine yakın bir renk ile kaplama yaptırıcaz ama işte cam açma düğmeleri benim aklıma takılıyor biraz bu parçaların oldu yerde folyolar kısa zaman da kavlarsa hiç bir espirisi kalmaz,araçta gri renkte acaba diyorum hepsini kaporta boyası ile araç rengine mi boyatsam yada kolları sıvayıp kendim mi boyasam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
aracı aile büyükleri kullandığı için carbon kaplama istemezler benim aracım olsa boyanın atmasına bile gerek yok  yapardım.muhtemelen gene boya rengine yakın bir renk ile kaplama yaptırıcaz ama işte cam açma düğmeleri benim aklıma takılıyor biraz bu parçaların oldu yerde folyolar kısa zaman da kavlarsa hiç bir espirisi kalmaz,araçta gri renkte acaba diyorum hepsini kaporta boyası ile araç rengine mi boyatsam yada kolları sıvayıp kendim mi boyasam.

Folyolar kolay deforme olmuyor hatta bazı firmalar garanti veriyorlar bu konuda biraz araştırmak lazım yok ben kendim yapıcam derseniz de parçaları dağıtıp toplama konusunda kendinize güveniyorsanız bence kendiniz yapın hem zevk alırsınız hem içinize siner hem de daha ekonomik olur diye tahmin ediyorum...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0