0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sosyal tesislerde mangal yapamazsınız sanırım yaptırmazlar herhalde, daha önce orada gördüğümü hatırlamıyorum, et falan alırsanız yazık olmasın diye söylüyorum, kontrol etmenizde yarar var. Cumartesi kalabalık olur , pazar hiç gidilmez oraya kalabalıktan. Gelmek isterdim ama bu hafta uygun değil benim için. Size iyi muhabbetler..
evet yaptırmıyorlar !
Buluşma için Ataköy Atrium müsait olabilir. Oradan hep beraber geçeriz Florya'ya eğer istiyorsanız.
Küçükyalı da yaparsınız Hakkı abi.Olma mı?
Kafanı kıracağım şimdi ben ama, git dersini çalış. Buluşma ayağına netten çıkmıyorsun maşallah!
sayın abilerim ve kardeşlerim. az önce aldığım bir haber ile yarın akşam edirneye gidiyorum.dayım felç olmuş edirne tıp fakültesi hastanesine yatırmışlar. kısmetse yanına gidip görmek istiyorum.sizin hoş hohbetinize üzülerek katılamayacağım. affınıza sığınıyorum.
MİGROS ASLINDA FENA FİKİR DEĞİLMİŞ MANGALLIK MALZEMEYİ ORDAN ALIP GEÇEBİLİRİZ.EĞER SON KARAR FLORYA SOSYAL TESİSLER İSE KROKİSİ YADA HARİTADA YERİNİ BİRİ BANA LİNK ATABİLİRMİ.....YANLIŞ YERE GİTMEYELİM....
İsmail abicim Allah acil şifalar versin. sen buraları düşünme, yaz geliyor başka buluşmalara gideriz hep beraber inşAllah
geçmiş olsun.allah şifa versin
İbrahim abi forumda büyük harf kullanmak yasak.kroki ;