0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muz tipi silecekler var koçtaşta ve bilimum yerlerde satılan. benim tavsiyem SAKIN almayın gidin aynı paraya veya 3-5 fazlasına klasik tip BOSCH silecek alın. gerçekten farkı farkediyor insan. değiştirmekte zaten çok kolay, sileceğin ambalajında tarif ediyor zaten...
Az önce Avcılar Sonkar servisi arayıp fiyat aldım. Ön silecekler ikisi 50TL, arka silecek 25 TL, toplam 75 TL dediler. Servisten almasam daha iyi olacak galiba. E5'ten kolay ulaşılan nereden bulabilirim silecek, yer tavsiye edecek var mı?
Toplu alımda indirim yapıyorlar mıymış ?! Şaka bir yana fiyatlar pek pahalı gelmedi bana sanki. Bosch silecekler de 50 liraya yakındır herhalde.
sileceklerini taze değiştirmiş biri olarak hemen tecrübemi paylaşayım arkadaşlar kasım ayında "kış geliyor yağışlar başlamadan silecekleri değiştireyim,hazır gitmişken bari muz tipi diye anılan sileceklerden alayımda ses yapmasın" diyerekten sanayinin yolunu tuttum. 25 liraya aldığım silecekler gayet kötü çıktı keşke değiştirmeseydim dedim,geçtiğimiz hafta yine sanayiye yolum düştü değiştireyim dedim yine 20 liraya yine muz tipi silecek aldım oldukça iyi çıktı bunlar şimdilik memnunumtabi "başıma böyle bi iş geldi bunlarda iyi çıkmazda gelir..........." gibisinden konuşmamda etkili olmuş olabiliryalnız adam şöyle bi şey dedi istersen 20 liraya çin üretimi standart kalite bosch silecekler var onlarıda verebilirim işini görür ama ses yapar bi yerden sonra dedi.birde 65 liraya yine bosch'un üst kaliteleri var ama satılmadığından getirtmiyoruz demiştisonuç olarak şimdi kullandıklarım oldukça iyi tabi şimdilik
Yapmayın, etmeyin, kavga çıkarıp da elinize ne geçecek, zaten dünya üzerinde yeterince kavga dövüş var, iyi geçinmek zorunda değilsiniz ama hiç olmazsa kavga etmeyin.Bu arada Sonkar Avcılar'a uğrayıp ön silecekleri aldım. Çiftine 40.81 TL verdim. Servis kalabalıktı, yedek parça müdürü kendisi ilgilendi, hatta park yerindeki arabama kadar gelip montajını da yaptı.Telefonla aradığımda 50TL demişlerdi dedim, telefona bakan arkadaş tam hangi model anlamamıştır dedi.
Timuçin abi rahat ol yahu kavga falan yok öyle bi niyetimizde yok.