0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de kalmıştım bir kere.. benzin bitince ilerlemiyormuş araba çok şaşırmıştım..
aslında yolda değilde olduğu yerde kalmış
geçmiş olsun...nostalji avatar takılıyorsun...
ArkadaşlarJammer cihazları gerçekten bu tür şeyler yapar, yaşatır insana. Buradaki olay TOYOTA'nın yolda kalması değildir. Burada dünyanın bir numaralı aracını da getirseniz kalır. Jammer'in kullanım maksadı son günlerde özellikle kullanılan dinleme cihazlarının dinleme yapmasını engellemektir. Prensibi telsiz sinyallerinin bastırılıp iletşimin kesilmesidir. Burada olan da budur. Yani uzak komutalarınızın sinyali bu tür jammer cihazları nedeniyle kesilmş. Manuel olarak kullanılabilir. Alper beyin de dediği gibi jammer cihazları her yerde kullanılmamalı ama son günlerdeki dinlemeler insanları gelişigüzel kullanmaya zorluyor.
Baskı balata bitince de kalıyor
Dostum, geçenlerde jammerlı bölgede park eden bir arkadaşın da başına aynı şey gelmişti, o kapıları dahi açamamıştı. Eğer aynı durum söz konusu ise lütfen olayın peşini bırakmayın. Jammer güvenlik için kullanılan bir cihazdır, gelişigüzel her yere konulsun diye tasarlanmış birşey değildir.