0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayal hayal getirilebilse ben getirirm avrupa vadatandaşlığım var , ama ben bile getiremiyorum .
abi çifte vatandaş mıydın sen ? çifte vatandaşlar ma plaka da kullanamıyor diye biliyorum.. ama sadece başka bir yerin vatandaşı olunca getirtebiliyorsun ama tr yapamıyorsun arabayı, ma plaka oluyor banaya teminat var saçma sapan prosedürler var var oğlu var
evet Türkay avrupa (birliği) vatandaşlığım var . ma plaka nedir ?
Aslında aracımı turbolamak istiyorum ama bizim türkiyede ki yarisler böle turbo modifiye işleri için üretilmemişler yani doğuştan gelen bi özelliği yok bu yüzden sonradan turbo takmak çok pahalıya geliyor kaliteli parçalarla 12.500 tl gibi bi rakam ortaya çıkıyor benim sarı kız 2000 model satıp 2005 model abs li bi yaris almak lazım onlarda sanırım 18.000 tl felan gidiyor.yani 2005 model yarise 30,000-35,000 gibi bi mevlaya turbo biraz mantıksız geldi.Amaç öğrenmek ve 3 senedir kullandığım bildiğim arabamın üzerinde değişiklik yapmak ama dediğim gibi doğası gereği yapılamıyor.Yapılsada işlemler hondalara nazaran 3-4 katı daha maliyetli.En basit örneği eksozunda bile 2 tane oksijen sensörü var orjinal tuning parçası yok olsa bile çok pahalıya geliyor.Sanayi işi çakma işlerde bu güne kadar kullanmadım kullanmamda.30.000 tl ye yaris değilde czt daha binilebilecek bi araç hem sıkıntısız başımı ağrıtmaz o zaman mesut abinin dediği gibi hayal olucakturbolu yaris.kk TÜRK cumhuriyeti neden tl değil de ingiliz para birimini kullanıyor ayrıca şaşırdım.İlginiz için teşekkür ederim
yediği kaba pislemeyi seviyorlarda ondan heleki son olaylardan sonra KK benim için düşmandır