0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut abi hakikaten o konuyu bende bilmiyorum , bu oksijen sensörü hava akış sensöründen farklı bişeymi?
Erdemcim senin motor VVT-I değilmiydi ? VVT-I motorlardaki hava akış metresi hepsinde aynı, gelen havanın younluğunu ve sıcaklığını ölçüyor, ama eski sistemlerde 4A serisi motorlardaki sensor map sensorüydü yanlış hatırlamıyorsam bizdeki MAF sensörüMap sesnsörünün açılımı : manifold atmosferic pressure emme manifoldu basıncı bu sensör arızalanınca rolanti sorunu gaz yemem ve aracın son hızına ulaşamama sorunlarıda yaşanıyor.MAP sensörünü çalışmasını anlatan bir yazı : http://www.cankaroto.com/?gt=puf&pufid=71MAF Sensoru (Mass airflow sensor)Maf sensoru hava filitresinden hemen sonra bulunur çekilen havanın miktarını ölçer ve Map sensoru gibi ECU ya bilgi gönderir Ecu da buna göre avansını ve benzin verme miktarını ayarlamaktadır. Extradan Hava sıcaklığınıda ölçmektedirikisi arasındaki fark bu
benim araçta nerde acaba mesut bey oksijen sensörü aracım yuvarlak far
merhaba arkadaşlar aracım fazlamı yakıyor yoksa normal mi? ben çözemedim, sizlere danışmak istiyorumaracım 2001 model 1.4 vvt-ı corolla suanda 104.214 km. de 103.00 de yağı hava ve yağ(yağ. flt. denso) filtreleri, bujileri (denso. kitabında yazan orj.) 1 ve 2 nolu oksijen sensörleri değisti. şehir içi kullanıyorum 100km.de 8,8.5 lt. yakıyor genelde 2800 3000 devirde vites attırırım.bu yakıt normal mi? görüşlerinizi belkiyorum arkadaşlar. hoşcakalın
Mevlut yuvarlak farlılar eski motorlardandı , sizin kasanın makyajlısı VVT-I motorla çıkmıştı piyasaya sizin motorunuz 13 mü 1.6 mı motor kodunu biliyormusunuz ?bakın burda 1.3 1.4 1.6 motorları gösteriyor http://www.toyotamanuals.net/toyota-270.html
aracım 1.3 cc yanlış hatılamıyorsam 4e ile başlıyordu
4e ile başlıyorsa karbüratörlüdür , bide ben 1.3lerin hepsi karbüratörlü diye biliyordum zaten ..
Anladım , biraz araştırdımda , evet sizin aracınız enjeksiyonluymuş , ben yanlış biliyormuşum..Motor böyleyse karbüratörlüdür,Böyle ise enjeksiyonludur