0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlısı olsun ancak benimde lpg zavoli ve daha 1 yılı dolmadan regilatür ve enjektörlerden biri bozuldu allahtan garantisi var garanti bittikten sonra ne yapacam onu düşünüyom.. bide zavoli ii die dünya para vermiştim ama bence brc yi tercih edin ve mutlaka işi bilen bir usta taksın benimde araç 1.3 km 20 krş yakıyor uzun yolda bana çok gibi geliyor ancak tam neet bir cvb alamadım formda herhalde bir tek ben varım 2000 model 1.3 toyotalı.
Bu gece rüyamda sizin arabanızın bujilerini , manifoldunu , subaplarını , sensörlerini vesaire söküp kontrol ettiğimi görürsem size sonuçları yazarım..
kararsızım işte.. brc-lavato-zavoli-tafarelli-tartarini tabiki brc ve lavato bu işin babası, haklısın 200-300 lira verip sıkıntısız binmek gerekir.
bir de sizin değerlerinizde istiyorum ş.içi s.dışı ne kadar yakıyor?
önümüzdeki ay zavolli taktırıyorum bakalım 1250'miş fiyatı, benimkide 1.4 vvti yakacak rakamı çok merak ediyorum ayrıca inşallah sorun çıkarmaz.. 177 çoook iyi rakam
Benim araba vvt-i motor olduğundan dolayı durum çok farklı Lpgde sakin kullanıldığında Şehirlerarası kmde 9 krş yakıyor , Şehiriçi ise trafikte kaç saat takılı kaldığıma göre 20 - 50 krş arasında değişiyor.(ankara trafiği)
Oha Erdem 9 kuruş mu ? daha neler :S
Aynen öyle ercü , Bir depo gazla 850 km yol yapıyorum.
Sizinki karbüratörlümü?
senin tank 60 litreydi sanırım Erdem değilmi ? tank kaç TL ye doluyor peki fullediğinde ?
Oksijen fam sesnörümü yağsız kontak spreyi ile temizledim 2 hafta önce ve sonuç buKM de 152 kuruş , yok zavolli yok BRc yok tartarini falan hiç umurumda değil, Usta iyi olduktan sonra gerisi teferruattan öte değil.
Bide benim araba otomatik vites olduğu için şöyle bir durum var ;4.vites - 3000devir - 130km/h
5. vites 110 3000 devir
bu oksijen sensörü yeri nerdeki biz sökebilrimiyiz acaba omudur çok yakmaya neden olan... cahilliğime bağışlayın bilmiyorum da
5. vites 3000 rpm 110 oluyo evet doğru Ne yani 50 litre benzinle tamamen boşaltana kadar depoyu 950km gidiyo
Ben kaçırmışım bu konuyu yahu LPG'yi taktırmış ve taktıracaklara hayırlı olsun Bu işte şansın yanında düzgün montajla ustaya bağlıdır sistemin stabil çalışması Netice kullanılan parçaların görevlerinin markadan markaya farklı amaçlar için çalışmadığını bilmek lazım her markada beyinin görevi, enjektörü görevi, regülatör görevi aynı. Bunu doğru yerlerde mantıklı kalibrasyonla montajının yapılması yanında sağlıklı bakımlı bir motor ve kullanılan veya kullanılacak gazın kalitesi ile markanın çok büyük bir etkeni olmadığını söyleyebilirim. Tabiki zevk,renk, marka tartışılabilir bir kavram. Ben bolero kurşun kalem tercih ederken bir başkasının rotring tercih etmesi gayet doğal, neticede marka, renk, zevk söz konusu Amaç aynı Bakımlı sertifika sahibi her marka iyidir, çok takılmamak lazım Yeterki koşullar sağlansın rotring demek lisede efsane kalemde rotring kalem aldım die hava atardık vay be geçmişi hatırlattın bana