0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı yolculuklar...anlamadığım; orada cebinizden kağıt çıkartıp 3 sayfalık isimleri okuyup dua mı ediceksiniz ?
Hakan Abi, kusura bakma ama ben bu yazını anlamadım.Konunun kapatılması gerektiğini mi söylemek istiyorsun?
her zaman söylerim inanç insanın içindedir ve öyle de olmalıdır....
Aynen öyle Tunç . Hakikaten gidince isimleri tek tek okunuyor.
bu tarz mevzuları içeren konular açıldığı zaman neden tct de gerginliğe sebep oluyor,bunu bir türlü anlamış değilim...
1- sadece TCT için geçerli değil pek çok forumda bu böyledir...2-önyargılar harekete geçiyor da ondan...3-ayrıntılar gözden kaçıyor yanlış anlaşılmalar çok oluyor....4-sürekli sebebi yazıldığı halde hala bu soruyu soran birileri varsa demekki bunun çözüm yolu kurallara uymak.....
ben sana anlatayım canım kardeşim.... her zaman söylerim inanç insanın içindedir ve öyle de olmalıdır.... din soyut bir kavramdır ve herkesin birbiriyle aynı şekilde düşünmesi beklenemez.... ha keza siyasette buna benzer işte bu sebepledir ki bazen çok çok sevdiğiniz insanlarla bile görüşleriniz sebebiyle ters düşebilirsiniz.... ve bu böyle bir dostluk kardeşlik platformunda istenmeyen bir husustur.... bazı konuların nerde ne düzeyde tartışılabileceğini kestiremeyeceğiniz için bir takım kuralları uygulamak zorunda kalırsınız...bu konuya dönelim şimdi.... kardeşimiz hayırlı bi vazife için seyahate çıkacak herkes iyi dileklerini kendisine bildiriyor ve burda bile aslında konunun ne yönde ilerlediğini görmek zor değil.... dua edilecekler ve etmeye değmeyecekler olarak not alınması bana saçma ve benim inanç şeklime ters düşmekte iken ben bu konuda yorum yapmıyorum.... kendisine iyi dileklerimi ilettiğim halde nasıl bir cevap aldığımı (sonrasında silip bir smilie koymuştur) kendisine bir zahmet sorunuz....sanki gidecek kişi dua konusunda otörmüş ve artık dualarının kabulü (ki bunu sadece Allah bilir benim inancıma göre) garanti edilmiş gibi bir tavırla "gel bakalım sen ne için dua istersin" haline dönüşmüş olan bu başlığı kapatmıyoruz ki....kardeşimizin sağ salim gidip sağ salim dönmesini yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.... yani ben kendisi için dua ediyorum inşallah kabul olur... ve tüm insanlık için dua etmesini döndüğünde iyi olan maddi gücünü vatanımız ve vatandaşlarımız içinde kullanmasını temenni ediyoruz.....(Vedat senin zekanı biliyorum bilgine ve geniş açılı perspektifine güveniyorum biraz daha objektif olacağından eminim)
Dua etmemi ve Medine-i Münevvere selam götürmemi isteyen arkadaşlar hepinizi not aldım. Türkay kardeşim deden için ve senin içinde dua edeceğim. Ömer Erdoğan,Seçkin Ünlüsoy sizlerede çok teşekkür ederim. Hande Teyzeciiim. Sizede gülmeye devam ediyorum. Vedat Abicim Açıklama yaparak kendini yorduğun için Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
Hande Teyzeciiim. Sizede gülmeye devam ediyorum. Vedat Abicim Açıklama yaparak kendini yorduğun için Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
mübarek bir iş yapıyorsun ama daha gitmeden kalp kırıyorsun seni Allah'a havale ediyorum.... yalnız bundan sonra bana cevap vermekten seni men ederim haddini bil ona göre davran hadi bakalım..... Vedat'ın açıklamaları onu bağlar seni yada bir grubu değil.....