0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah kabul etsin, hayırlı umreler...
Allah niyetinizi kabul etsin.İnşaalah bizlerede nasip olur. Selametle...
Allah kabul etsin, gule gule gidin, gule gule gelin.
Allah kabul etsin. Güle güle gidin güle güle gelin. Benide hatırlarsanız orda sevinirim. Hayırlı yolculuklar.
Allah kabul etsin dualarınızı esirgemeyin..
Okurken bile içim ürperdi, " Mescid-i Nebeviyi görünce benden tarafta bir selam, Alemlerin Efendisine (S.a.v.)...Sağ salim gidip gelin inşallah, darısı bizim başımıza en kısa zamanda.
Fatih bey,Allah kabul etsin. Allah hepimize nasip eder İnşallah güle güle gidin gelin. Hayırlı yolculuklar.
ne mutlu ne kutlu size,Yüce Rabbim güle güle gidip gelmeyi nasip etsin,selamımızı iletirseniz çok sevinirim.Allah kabul etsin şimdiden
Benim de annem ve babam daha bu gece geldiler Umreden..Akılları orada kalmış..Şimdiden bir daha gitmenin planını yapıyorlar..Bizlere ve zalimin zulmü altında ezilen tüm kardeşlerimize dua bekleriz inşallah!:)
İsmimizi Beytullah'ta listenin en sonunda da olsa küçük harflede olsa zikredersen bizleri çok mutlu edersin.Allah kabul etsin inşallah.
Sevgili kardeşim ALLAH kabul eylesin,yüce rabbim inşallah bizlerede nasip eder,ülkemizin ekonomik şartları belli,yoksa bende bir dakka gecikmem giderdim,ne mutlu bize müslüman ve türk olarak doğmuşuz,türk bayrağını ülkemizin her toprağında canımız pahasına dalgalandırmışız ve Yüce ALLAH ın izniyle kıyamete kadar dalgalandırmaya devam edeceğiz.
Rabbim yolunuzu açık etsin, o günleri bize de nasip eylesin. hayırlısıyla gidip gelirsiniz inşallah.
Hakan Abi, kusura bakma ama ben bu yazını anlamadım.Konunun kapatılması gerektiğini mi söylemek istiyorsun?