Gönderen Konu: EFSANE İÇİN TEK NOKTA LPG YAKIT SORUNU acillll yardımmm ?????????  (Okunma sayısı 8164 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
TOTAL in gazı gerçekten 1 numara ben bir kez aldım fazla km yaptım ama bana uzak olduğu için BP den alıyorum BP de güzel ama bana yakın TOTAL olsa TOTAL den alırdım,birde arkadaşlar bazı istasyonlarda LPG dolumu çok hızlı olurken bazı istasyonlarda dolum ağır ağır oluyor,hangisi daha sağlıklı sizce bana ağır ağır dolum yapan yerler daha sağlıklı gibi geliyor.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 97 GLİ 1.6 16 v stock 114 hp (o0)
düzelcek inş ama araba gitmiyo ya serillik yok artık katlancaz böle
97 GLİ 1.6 16 v stock 114 hp corolLasq (o0)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
yavaş dolum yapan güvenli gelio bana da BP de denıyorum ben ondan  bi sıkıntı  yaşamadım bu zamana kadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
şöyle bir durum var hızlı dolum yapan istasyondan aldığım gazla daha fazla km yapıyorum ağır ağır dolum yapan yer eksik gaz basıyor galiba.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
abi bide gazın basıncı ile ilgili durum var bunu petrolde çalışan pompacıdan duydum her pomba aynı basınçla basmıyormuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
abi bide gazın basıncı ile ilgili durum var bunu petrolde çalışan pompacıdan duydum her pomba aynı basınçla basmıyormuş
Evet kardeşim her istasyon aynı basınçla doldurmuyor bana yakın 2 bp istasyonu var biri ağır ağır dolum yaparken diğer benzin istasyonu bp hızlı dolum yapıyor,iki istasyon km olarak ne kadar fark ettiriyor en kısa zamanda yazacağım kerdeşim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
beklıyorum abi bende ona göre değiştircem petrolü :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
beklıyorum abi bende ona göre değiştircem petrolü :)
Kardeşim sen hangi petrolü kullanıyorsun ? Aracın düzeldimi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
totalın gazını alıyorum senelerdir istediğim gibi olmadı yine de  bu haftadan itibaren opete geçiyorum toyota servisinden bi abi tavsiye etti arabada serilik yok ş.içi 350 civarında yakıyo hala :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
totalın gazını alıyorum senelerdir istediğim gibi olmadı yine de  bu haftadan itibaren opete geçiyorum toyota servisinden bi abi tavsiye etti arabada serilik yok ş.içi 350 civarında yakıyo hala :S
peki bakımları yapıldımı aracın buji hava filtresi vs vs.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
yapıldı abi sanayiciyim bende sık sık baktırıyorum motorcuya kelebek boğazı temizlendi , hava filtresi değişti , denso buji takıldı en sıradan bakımları bunlar geçen haftada BRC servisinde gaz ayarı yapıldı bilgisayarla daha ne yapayım :) varsa söleyin abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
yapıldı abi sanayiciyim bende sık sık baktırıyorum motorcuya kelebek boğazı temizlendi , hava filtresi değişti , denso buji takıldı en sıradan bakımları bunlar geçen haftada BRC servisinde gaz ayarı yapıldı bilgisayarla daha ne yapayım :) varsa söleyin abi
kardeşim 30 krş a kadar normaldir 30 u geçmise bir sorun vardır demektir,şuan ne kadar yakıyor yeni ölçüm yaptınmı bakımdan sonra ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
30 krş normal mi  toyota için daha önceki aracım 1.4 tü motor büyüdü ondan mı çok yakıyo diye düşünüyorum bende ama konştklarım da var toyotası olan daha az bi rakam söyleniyor son bakımlardan sonra ölçme şansım olmadı ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
30 krş normal mi  toyota için daha önceki aracım 1.4 tü motor büyüdü ondan mı çok yakıyo diye düşünüyorum bende ama konştklarım da var toyotası olan daha az bi rakam söyleniyor son bakımlardan sonra ölçme şansım olmadı ama
son bakımlardan sonra ölçümün 30 krş a kadar normaldir yani maksimum değer...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
tekrar ölçeyim içindeki gaz bitince inş düzene girer,  tmm tek nokta çok sağlıklı değil ama kullananlarda şikayet etmiyo abi özellikle toyotalara uyum sağlıyormuş değiştirme gibi bi şansım da yok şu an için tüpü bi şekılde çözüm bulcaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: EFSANE İÇİN TEK NOKTA LPG YAKIT SORUNU acillll yardımmm ?????????
« Yanıtla #35 : Haziran 30, 2011, 14:16:00 »
arabanın baskı bitik ondan çok yakar mı abi ?