Gönderen Konu: 2011 corolla debriyaj pedalı sıkıntısı..  (Okunma sayısı 1480 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
2011 corolla debriyaj pedalı sıkıntısı..
« : Mart 14, 2011, 10:30:52 »
arkadaşlar 2011 model corollam var fakat arabayı kaldırmak istedigimde debriyaj kendini çok yukarda kavrıyor ve çok sıkıntı çekiyorum genelde aracım stop ediyor toyota servisine götürdüm bu ayarın fabrika çıkışlı oldugunu ve ayar değişikliginde balataların zarar görecegini söylediler bana 2011 corolla hakkında aracı rahat ve kolay kaldırmanın tüyosunu verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür eder saygılar dilerim....

Toyota Club Türkiye

2011 corolla debriyaj pedalı sıkıntısı..
« : Mart 14, 2011, 10:30:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 16100
  • Model Yılı: '13
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla debriyaj pedalı sıkıntısı..
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2011, 11:16:13 »
benimkide ilk aldigimda en tepede kavriyordu. 1000 bakiminda cok yukarda kavriyor biraz indirin dedim. indirdiler.

yalniz servise ne sekilde sordunuz? debriyaj ayari diye mi yoksa debriyaj pedal ayari diyemi?

debriyaj ayari diye sorduysaniz (ki ben ilk olarak bu sekilde sordum) eleman bana bu ayar fabrikasyon ayarli oldugunu degistiremeyeceklerini soyledi. sonrasinda laf icerisinde ben pedal cok yukarida kavriyor gibi bir cumlu kurunca eleman bana pedal ayarimi istiyorsunuz dedi. bende evet diyince pedal ayarini biraz asagiya aldilar.

2013 Corolla 1.6 Premium MultiDrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
Ynt: 2011 corolla debriyaj pedalı sıkıntısı..
« Yanıtla #2 : Mart 14, 2011, 12:36:51 »
çok sağol cevdet abi :)