Gönderen Konu: Arac Lastiklerine Hain Saldırı.  (Okunma sayısı 2144 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
Arac Lastiklerine Hain Saldırı.
« : Şubat 04, 2008, 19:06:18 »
Selam arkadaşlar... geçen cumartesi akşamı arkadaş ziyareti için gittiğimiz yerde,benim ve 15 daha aracın lastiklerini şiş veya başka bir nesneyle patlatmışlar. benim sadece sag arka lastik şişlenmiş, ama başka arkadaşların bir iki lastik şişlenmekten kullanılamaz hale gelmiş.batırılan şişler sadece lastik yanaklarından bilinçli ve organize yapılmış. polise tutanak tutturarak zararımızı kaskodan karşılamaya çalışıyoruz. bu alay İstanbul'un birçok semtinde gerçekleşmiş inşallah sizlerin başına gelmemiştir.Valla araçlarımızı nasıl koruyacagız bilmiyorum. bu insanların hiç mi? vicdanları yok anlamıyorum.

Toyota Club Türkiye

« : Şubat 04, 2008, 19:06:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2008, 19:27:30 »
çok geçmiş olsun şahin bey.hakikaten can sıkıcı bir durum.bu ne böyle yahu? hepsinin ayağına dolanır inşallah bu yaptıkları.
2008 Corolla D-4D
Zalim zulmünü eder,kader ise adaletini...
Ne mutlu "TÜRK"üm diyene...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ..
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2008, 23:56:55 »
artık arabamızın bagajında dobermanmı beslesek yoksa elektirkmi versek dışına o şişin üstüne düşüpte ciğerlerine batsın onların yaaa anlmaıyorum hangi devirdeyiz. nasıl insan bunlar

büyük gecmiş olsun...

Mükemmel Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2008, 02:46:21 »
vallahi öncelikle gecmiş olsun dileklerimi iletmek istiuyorum ama bunada sükür diyorum belkide lastigi sisleme cesaretini gsteren insanlar arabayıda götürebilirlerdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 05, 2008, 10:19:11 »
yazık ya, hiç mi utanç yok bunu yapanlarda...
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Şubat 05, 2008, 10:40:34 »
Yakınlardaki bi lastikcinin işidir. Şişlenince değişeceksiniz lastiklerrinizi tamir edip başkasına çıkma lastik diye satacaklar. İş bundan ibaret. Konu yine para.

Yinede size ve arkadaşlarınıza çok geçmiş olsun. Allahtan şişi bide kapota takıp boylu boyuna resim yapmamış. İt herifler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Şubat 05, 2008, 10:57:14 »
Adam değil bunlar başkasının malına zara vererek ne yapmaya çalışırlar hiç anlamam!
bizim buralarda da hava basınçlı metal boncuk atan tabancalarla yapıyolar bu işi adam karşıdan ateş edip patlatıyo lastiği ayrıca araba yakanları da duymuşsunuzdur.
millet ne emekler harcayıp kendine iyi kötü bi araç almaya çalışırken bunları yaptığı cidden ş....sizlik!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2008, 11:02:33 »
Çok geçmiş olsun ya bencede oralardaki lastkçilerin işi gibi belli
bir yakalanssalardı çok tatlı olurdu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 05, 2008, 11:14:52 »
Büyük geçmiş olsun... Ama burda benim tespit ettiğim birde KASKO hikayesi var. Sonuçta malınızı sokağa koymak zorundasınız ve emniyeti doğru dürüst yok.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
« Yanıtla #9 : Şubat 05, 2008, 14:34:10 »
Gecmiş olsun,dileklerinizden dolayı tüm arkadaşlara çok teşekkürederim. bunada şükürler olsun,dahada kötüsü olabilirdi tabi.
Bize yeni bir lastik almak düşüyor... gerçi Kasko'dan yararlanırız dedik ama oda olmuyor gitti cepten bi dünya para. Tek lastikde olmazki iki tane birden olmak lazım malum bizim araçta normal boy stepne yok dolma lastik gibi şey var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 05, 2008, 16:04:56 »
tamir ettirebiliyorsanız tamir ettirin bence...
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 05, 2008, 16:07:16 »
Alıntı yapılan: şahin karakuş
Gecmiş olsun,dileklerinizden dolayı tüm arkadaşlara çok teşekkürederim. bunada şükürler olsun,dahada kötüsü olabilirdi tabi.
Bize yeni bir lastik almak düşüyor... gerçi Kasko'dan yararlanırız dedik ama oda olmuyor gitti cepten bi dünya para. Tek lastikde olmazki iki tane birden olmak lazım malum bizim araçta normal boy stepne yok dolma lastik gibi şey var.
[/quote]

Şahin Bey
Karakoldan tutulacak tabii o günkü bütün araçlarada olduğu için bu kasko da kötü niyetli hareketler veya terör hareketlerine girer, lastiğinizin yarı fiyatını ( Aşınma ve eskimeden kaynaklı ) falan karşılayabilirsiniz. Sigortacınıza danışın bence.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
« Yanıtla #12 : Şubat 05, 2008, 18:11:34 »
ALINTI
Şahin Bey
Karakoldan tutulacak tabii o günkü bütün araçlarada olduğu için bu kasko da kötü niyetli hareketler veya terör hareketlerine girer, lastiğinizin yarı fiyatını ( Aşınma ve eskimeden kaynaklı ) falan karşılayabilirsiniz. Sigortacınıza danışın bence.[/quote]
Adil bey çok teşekkürler.
Kaskodan %30 indiririmiz var ve şu an tam yararlanamıyorum,çünkü Kasko bozuluyor indirim hakkımız kayboluyor. sigortacıma danıştım beni böyle bilgilendirdi. Bunun gibi sıkıntıları anca % 40 indirim alan lar yararlanabiliyorlarmış.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2008, 14:57:29 »
Şahin bey şimdi fark ettim sizde Verso varmış. Bayılıyorum onlara ben de ikinci elde pek raabet görmüyo. ama binmek için alacam bi dene. 2005 model full mu aracınız. Verso nunda sınıfları varmı bilmiyorum linea,terra gibi. 7 koltuklu değilmi bunlar. İstepneleriniz biliyorum bi ara serviste görmüştüm kaldırmıştılar aracı altında motorsiklet lastiği gibi bi şey vardı.    LPG takdırdınızmı? yada taktırmayı düşünürmüsünüz? Eğer temizse km si filanda azsa satarken haberim olsun. Tekrar geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2008, 20:22:46 »
İsmail bey çok teşekkürler.
Evet ikinci eli biraz nazlı, ama bu aracı alan pek kolay satmıyor çünkü araç yeterince iyi ve ihtiyacları karşılıyor.Benimkisi comfort modeli yani full modelin bir altı  şu an 33 bin km'de  Lpg taktırmadım ve taktırmayı düşünmüyorum.Akıllı kullanırsanız yakıt konusunda pek üzmez ama sizin Dizel araç gibi cimri değil tabi,arac 1385 kg biraz ağır,yüksek performans bekleyenleri tatmin etmeyebilir.Ben aldukca memnunum birde uzun yolda harika,her yıl bayramlarda Kastamonuya gidiyorum arabanın rahatlığını daha çok hissetiyorum.yakıt olarak 1,4 clio ile aynı tecrübeyle sabit.tek sıkıntımız arabanın iç geniş hacimine oldukca alıştık
başka araçlara binince içi çok dar geliyor.