0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar,uzun bir aradan sonra yazıyorum.efsane kasa corollam ile vedalaştık.iki gün önce 2011 corolla 1.6 elegant test sürüşü yaptım.geri görüş kamerası çok hoşuma gitti.6 ileri vites manuel seçeneğinde iyi olmuş.ancak biraz dar gibi geldi bana.sizlerinde fikirlerini almak istiyorum.almak istediğim corolla 1.6 elegant-benzinli,navigasyon ve xenon far olacak,siyah renk içi bej olacak ve otomatik vites olacak.alıp kullanan tüm arkadaşlar fikir versin lütfen.BENDE 1.4 DİZEL comfort var aracımdan son derece memnunum vites sorunu cevaplanırayım düz vites kullanıcısı olarak alıcaksan eger otomatik öneriyorum malum şehir trafiği otomatik vitesin farkı 2.200 tl .. 1)yakıt nasıl?2)otomatik -manuel peformans farkı var mı?3)otomatik mi tavsiye edersiniz?4)LPG uygulaması halinde garanti kapsamının tamamen dışında mı kalacak?sırf garanti kapsamından çıkmasın diye taktırmamalımıyım?5)ön konsol direksiyon vites el freni siyah olan var,bir de koltuklarla aynı renk olan...sizce hangisi?6)alan arkadaşlar fiyat indirimi hariç ne gibi talepleriniz oldu bayiden?şimdiden teşekkürler.saygılarımla.
hayırlı olsun aracınız.... lastik havaları 32 olmalı 34 değil..kitapçığında bile yazıyor..ben o kitapçığı hatim ettim:D..ha bir de blututla tel.nu bağla ve ses tanımlamayla rehberi yükle aracına yolda giderken tel.i eline bile alma ...hele hele arkadaşlar araçtayken hava atıyorum ...basıyorum bip sesinden sonra eşim diyorum hemen ara tuşuyla arıyorum çok hoş bir özellik...bende gözlüğü sığdıramadım ruhsatı koyuyorum oraya ...ha sana bir tavsiye uzun yolda sabitleyiciye aldığında eğer rampa çok dik ise sabitlemeden çıkart çünkü araç vitesler arasında kalıyor vuruntu gibi bir şey yapıyor ..ben gaz pedalına biraz destek vererek o sorunu çözüyorum...gerisinde ise vites artırıyor indiriyor ne yaparsa yapıyor..rahatlık bu...