0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Galatasaray'lılık seziyorum sanki Hayırlı olsun kardeşim, bu arabaya gövde rengi tampon hakkaten yakışıyor. Eğer Ae92 sahibiyseniz örnek alın lütfen, artık siyah tamponlu Ae92 görmek istemiyorum! [/quote]evet abi cimbomluyuz... sağol yorumun için abi...=)
Galatasaray'lılık seziyorum sanki Hayırlı olsun kardeşim, bu arabaya gövde rengi tampon hakkaten yakışıyor. Eğer Ae92 sahibiyseniz örnek alın lütfen, artık siyah tamponlu Ae92 görmek istemiyorum! [/quote]Tam aksine siyah tamponluları seviyorum Renk bütünlüğü oluşturmak için çok ideal bence, ileri zamandaki planlarımda bunu daha iyi anlayacaksınız Hayırlı olsun arkadaşım fakat aynaları boyamasaydın keşke diye düşündüm ama senin zevkin tabi. AE92'li üye sayısı artmaya başlıyor sanırım,Ha bir de unutmadan bende Galatasaraylıyım...
kapı pencerelerinin çerçeveleri de boyanmış ya, aynalar kalsa kötü dururdu. Ancak çerçeveler siyah olunca aynalarla uyumlu oluyor.[/quote]Doğru evet, tam da yapmak istediğim olaydan bahsetmişsin, ama biraz zahmetli bir iş kapı çerçevelerinin fitillerin vs. sökülmesi gerekiyor.Orçun ben sana birşey sormak istiyorum yakıt durumu nasıl, yani çok yakıyor mu aracınız?
Doğru evet, tam da yapmak istediğim olaydan bahsetmişsin, ama biraz zahmetli bir iş kapı çerçevelerinin fitillerin vs. sökülmesi gerekiyor.Orçun ben sana birşey sormak istiyorum yakıt durumu nasıl, yani çok yakıyor mu aracınız?[/quote]valla abi fikrim yok...arabayı babam kullandığı için... benim yaş tutmuyo daha [quote=Utku Çay]araç kaça boyandı gerçekten çok güzel olmuş[/quote]babama sormuştum sanırım 200-300 ytl arasında bi değerdi...=)
200-300 çok iyi bir rakam.Benim arabayı komple boyatıyım diyorum.komple soyarak,fitiller camlar herşeyi söküp boyatacağım zaman 1000 ytl gibi bir rakam istendi ama işçilik güzel olacaktı.Şimdilik boya işini askıya aldık.Daha motorda yaptıcağım.[/quote]300 e yakın bi değer olması gerek...yalnız; sadece çizikleri boyadı sanırım...tamamen mi bilmiyorum....