0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam Sinan, Mucib Otogaz konusunda uzman. Bir keresinde 99 Corolla'ma taktırmaya niyetlendiğimde araştırmıştım ve gerçekten hayretler içinde kaldım. Bildiğim kadarıyla 7-8 tane oto kurtarıcıları var. Sıfır Hyundai'lere lpg kiti takıyorlar. Çok hareketli bir yer, dolayısıyla da işlerinin ehilleri olmuşlar. BRC zaten lpg denince bu fiyatlarda en iyi marka. Bende de aynı araçtan var, ancak ben lpg'ye oldum olası ısınamam. Bu yüzden taktırmayacağım, ancak taktırsaydım Mucib Otogaz'da kesinlikle BRC taktırırdım... Bu arada aracın garanti konusunu kısmen etkiler tabi ki. Motor aksamının garantisini unutmalısın. Ancak lpg var diye alakasız bir yerin arızalanması durumunda lpg takılmış aracınız garanti dışında diyemezler. Hayırlısı olsun.
İzmit'te Faruk Sevgili var Brc bayisi ve Toyota araçlara garanti kapsamında LPG takıldığını söylüyor, gerçi ben internette okuduğum ve sizden de duyduğuma göre mucib otogazdan insanlar memnun. Hayırlısı olsun artık.
Artık tüplü ve öfkeliyim:D:D Kullandıkça tüketim değerleri ve düşüncelerimi yazacağım. Şuan 50 km yaptım bi fark hissetmedim. Ne sesinde ne gidişinde bi fark yok. Gaz biraz hafifledi gibi geldi. Depoyu fulledim 70 lira tuttu ne güzel bir duygu anlatamam.
Birde oğuzhan kardeşim benim depo 47 lt simit o bile bagajda hafif şişkinlik yapıyor 55 lt daha fazla şişkinlik yapmaz mı bagajda,bilemiyorum aurislerin yedek lastik yeri daha mı geniş veya derin ?
Depoyu 70 liraya fulle bir daha benzin almazsınız herhalde:) Ortalama Yakıt tüketimi göstergesi LPG'de doğru değer gösteriyor mu, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Eğer doğru gösteriyorsa ki sanmıyorum, ilk 55 kmde ortalama 7,9 gösteriyor:) Oğuzhan kardeşim birde ilk çalıştırdığımda LPG'ye geçerken tiz bir çınlama sesi geliyor, sende de oluyor mu?
BRC my 10 dedi telefonda usta. 47 litre simit tank, turuncu enjektör olacak. En çok garanti olayı kafama takılıyor aracı en az 4 sene kullanmak istiyorum, uzun düşünmeler ve son zamlar sonucu LPGnin en doğru karar olduğuna inanıyorum. Birde Kartal Mucib otogaz da yatptıracağım servis iyimi kötü mü onu bilemiyorum.
330 km yaptım fulledim aracı, 29,5 litre aldı 66 tl. İlk fullediğinden daha çok gaz bastı bu sefer. Şu an 20 kuruştan biraz daha az yakıyorum, ortalama 8,4litre, ve bu iş benim çok hoşuma gitti:D
sinan kardeşim öncelikle lpg taktırmakla doğru bir iş yapmışsın hayırlı olsun yanlız ölçümü yanlış yapıyorsun senin aracın istanbul trafiğinde 20 krş tan az yaksın,ben sana istanbul da boğaz manzaralı bir restorantta yemek ısmarlıcam senin aracın 25-30 arası yakar hatta 25 krş u görmen şehir içinde çok zordur.