Gönderen Konu: Auris 132 Hp Salı Günü Tüplü ve Öfkeli olacak:):)  (Okunma sayısı 8773 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Auris 132 Hp Salı Günü Tüplü ve Öfkeli olacak:):)
« Yanıtla #20 : Mart 13, 2011, 15:15:53 »
Hayırlı olsun. Yakıt tüketimimi bizimle paylaşırsınız.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 13, 2011, 15:15:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 13, 2011, 15:59:51 »
Selam Sinan,
 Mucib Otogaz konusunda uzman. Bir keresinde 99 Corolla'ma taktırmaya niyetlendiğimde araştırmıştım ve gerçekten hayretler içinde kaldım. Bildiğim kadarıyla 7-8 tane oto kurtarıcıları var. Sıfır Hyundai'lere lpg kiti takıyorlar. Çok hareketli bir yer, dolayısıyla da işlerinin ehilleri olmuşlar. BRC zaten lpg denince bu fiyatlarda en iyi marka.
 Bende de aynı araçtan var, ancak ben lpg'ye oldum olası ısınamam. Bu yüzden taktırmayacağım, ancak taktırsaydım Mucib Otogaz'da kesinlikle BRC taktırırdım...
 Bu arada aracın garanti konusunu kısmen etkiler tabi ki. Motor aksamının garantisini unutmalısın. Ancak lpg var diye alakasız bir yerin arızalanması durumunda lpg takılmış aracınız garanti dışında diyemezler.
 Hayırlısı olsun.

İzmit'te Faruk Sevgili var Brc bayisi ve Toyota araçlara garanti kapsamında LPG takıldığını söylüyor, gerçi ben internette okuduğum ve sizden de duyduğuma göre mucib otogazdan insanlar memnun. Hayırlısı olsun artık.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 13, 2011, 16:09:28 »
İzmit'te Faruk Sevgili var Brc bayisi ve Toyota araçlara garanti kapsamında LPG takıldığını söylüyor, gerçi ben internette okuduğum ve sizden de duyduğuma göre mucib otogazdan insanlar memnun. Hayırlısı olsun artık.
Garanti kapsamında derken heralde lpg kitine garanti veriyordur. Bildiğim kadarıyla tüm lpg dönüşüm kitleri garantili. Ancak araç garantisi ile ilgili olarak motor aksamı garanti dışına çıkar. Ona da yapacak bir şey yok açıkcası.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mart 15, 2011, 20:01:42 »
Artık tüplü ve öfkeliyim:D:D Kullandıkça tüketim değerleri ve düşüncelerimi yazacağım. Şuan 50 km yaptım bi fark hissetmedim. Ne sesinde ne gidişinde bi fark yok. Gaz biraz hafifledi gibi geldi. Depoyu fulledim 70 lira tuttu ne güzel bir duygu anlatamam.:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 15, 2011, 20:13:17 »
Artık tüplü ve öfkeliyim:D:D Kullandıkça tüketim değerleri ve düşüncelerimi yazacağım. Şuan 50 km yaptım bi fark hissetmedim. Ne sesinde ne gidişinde bi fark yok. Gaz biraz hafifledi gibi geldi. Depoyu fulledim 70 lira tuttu ne güzel bir duygu anlatamam.:)

kaç litrelik depo taktırdınız ..?
70 biraz az geldi de...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mart 15, 2011, 20:17:26 »
47 litre koydular, bu uyar dediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mart 15, 2011, 20:19:29 »
anladım, hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın, LPG kullanmanın tadı bambaşka...
şimdiden söyliyim, yol bilgisayarınızın menzil kısmı sapıtabilir, şaşırmayın, sorun yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 15, 2011, 21:13:39 »
bende mucip otogazın ismini çok duydum ve bi abimde accent era var tüpü onlar taktı gayet memnun
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Auris 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Mart 16, 2011, 00:51:23 »
hayırlısı olsun kazasız belasız... zamsız günlerde kullanın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #29 : Mart 16, 2011, 01:10:29 »
ben 26.02.2009 da aracımı aldığımda benzin 2.80-2.90 civarıydı lpg ye taktırmaya gerek görmemiştim,ama baktım benzin uçtukça uçuyor hemen uzun araştırmalarım sonucu lpg yi taktırdım,ve yeni sıralı sistem lpg ler tek kelime ile özellikle BRC MY serileri mükemmel ben herkese tavsiye ediyorum.Birde oğuzhan kardeşim benim depo 47 lt simit o bile bagajda hafif şişkinlik yapıyor 55 lt daha fazla şişkinlik yapmaz mı bagajda,bilemiyorum aurislerin yedek lastik yeri daha mı geniş veya derin ?
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 16, 2011, 11:55:28 »
Hayırlı olsun. Bizde düşünüyoruz ama hala tereddütteyiz. Bakalım zaman ne gösterecek. Ama 5 lira olursa benzin taktırmak farz olur.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Mart 16, 2011, 19:29:19 »
Depoyu 70 liraya fulle bir daha benzin almazsınız herhalde:)
Ortalama Yakıt tüketimi göstergesi LPG'de doğru değer gösteriyor mu, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Eğer doğru gösteriyorsa ki sanmıyorum, ilk 55 kmde ortalama 7,9 gösteriyor:)
Oğuzhan kardeşim birde ilk çalıştırdığımda LPG'ye geçerken tiz bir çınlama sesi geliyor, sende de oluyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mart 16, 2011, 19:30:04 »
Birde oğuzhan kardeşim benim depo 47 lt simit o bile bagajda hafif şişkinlik yapıyor 55 lt daha fazla şişkinlik yapmaz mı bagajda,bilemiyorum aurislerin yedek lastik yeri daha mı geniş veya derin ?
abi 205 yanak, 16 inç lastik var, bizim stepne yerini tam doldurdu, fazladan şişkinlik vs yapmadı...
muayeneye falan da götürdük, kaldırdılar baktılar falan, sorun olmadı hiç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mart 16, 2011, 19:32:12 »
Depoyu 70 liraya fulle bir daha benzin almazsınız herhalde:)
Ortalama Yakıt tüketimi göstergesi LPG'de doğru değer gösteriyor mu, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Eğer doğru gösteriyorsa ki sanmıyorum, ilk 55 kmde ortalama 7,9 gösteriyor:)
Oğuzhan kardeşim birde ilk çalıştırdığımda LPG'ye geçerken tiz bir çınlama sesi geliyor, sende de oluyor mu?
yok abi benimkinde hiç ses olmuyor, bi bakıyorum LPG'ye geçmiş...
zaten her sabah tamı tamına aynı noktada LPG'ye geçiyor araba :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris 1.33
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mart 16, 2011, 19:41:29 »
BRC my 10 dedi telefonda usta. 47 litre simit tank, turuncu enjektör olacak. En çok garanti olayı kafama takılıyor aracı en az 4 sene kullanmak istiyorum, uzun düşünmeler ve son zamlar sonucu LPGnin en doğru karar olduğuna inanıyorum. Birde Kartal Mucib otogaz da yatptıracağım servis iyimi kötü mü onu bilemiyorum.

Mucib otogaz çok iyidir..kesinlikle pişman olmazsınız..Bence doğru yere gitmişsiniz...abimin aracına 2007 de taktırmıştık mucib otogaza. LPG montajında çok tecrübeli ve bilgililer..hayırlı uğurlu olsun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Mart 16, 2011, 20:34:35 »
2010 model arabanın gözünün önünde önce manifoldunu ve yanma odasını delince, sonra Lpgnin ecu'sunu takmak içip akü tutacaklarını alıpta pat küt çekiçle dövmeye başlayınca, daha sonra da arabanın stepnesini çıkartıp çart diye matkapla kocaman arabanın sacını delince usta, sevemiyorsun LPG takanları:):) İlk yarım saat böyleydi:), sonra işe gittim akşam gelip arabayı aldım. Hiç arıza ışığı yanmadı, giderken hiçbir fark hissetmiyorum, birde ucuza doldurunca ve kullandıkça bu yaşadıklarımı unutmam çabuk olacak :):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mart 20, 2011, 03:04:31 »
Arkadaşlar resim çekememiştim, rastgele gezerken birşey gördüm:) Arkadaşlar benim aracın bolca resmini çekmişler, kendi sitelerine de koymuşlar, bana sorsalardı daha da güzel olurdo ama:):)     
http://www.lpghaber.com/html/phpbb2/viewtopic.php?t=40083&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 25, 2011, 00:37:30 »
330 km yaptım fulledim aracı, 29,5 litre aldı 66 tl. İlk fullediğinden daha çok gaz bastı bu sefer. Şu an 20 kuruştan biraz daha az yakıyorum, ortalama 8,4litre, ve bu iş benim çok hoşuma gitti:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #38 : Mart 25, 2011, 07:44:03 »
330 km yaptım fulledim aracı, 29,5 litre aldı 66 tl. İlk fullediğinden daha çok gaz bastı bu sefer. Şu an 20 kuruştan biraz daha az yakıyorum, ortalama 8,4litre, ve bu iş benim çok hoşuma gitti:D
sinan kardeşim öncelikle lpg taktırmakla doğru bir iş yapmışsın hayırlı olsun yanlız ölçümü yanlış yapıyorsun senin aracın istanbul trafiğinde 20 krş tan az yaksın,ben sana istanbul da boğaz manzaralı bir restorantta yemek ısmarlıcam :) senin aracın 25-30 arası yakar hatta 25 krş u görmen şehir içinde çok zordur.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mart 25, 2011, 21:23:03 »
sinan kardeşim öncelikle lpg taktırmakla doğru bir iş yapmışsın hayırlı olsun yanlız ölçümü yanlış yapıyorsun senin aracın istanbul trafiğinde 20 krş tan az yaksın,ben sana istanbul da boğaz manzaralı bir restorantta yemek ısmarlıcam :) senin aracın 25-30 arası yakar hatta 25 krş u görmen şehir içinde çok zordur.
Mustafa abi çok yanlış bir iddiaya giriyorsun, pişman olursun. :):) LPG ortalamam şu an 8,4 litre benim araba benzinde 7,5-7,8 arası yakıyor zaten sen naptın gazda 25-30 yakar demişssin şaka yapıyorsun herhalde. Karma diyorum ve 3-4 defa trafikte kaldım.
Yemek yerini ben seçerim, pişman ederim:):)