0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu debriyaj seti niye değişiyor? Benim bu duyduğum 3. değişen. Araç kaç model ve bir açıklama yaptılarmı? Multimodemu, düz vites mi acaba?
Benim açmış olduğum şu başlık incelendiğinde fiyatların oldukça uygun olduğunu görülecektir
kaporta işine gelince:Autoking'den de bir fiyat alın derim, eminim çok daha ucuza halledebilirler kaporta işlerini, üstelik ufak göçük, ezik gibi hasarlarda araç boyanmıyor...
Benim aracımda M/M birkaç kişiden daha duydum, servisi arayıp sormak lazım. Ama duyduğum araçlar da genelde 2007 model di, acaba model yılı ile bir alakası var mı? Acaba bu M/M şikayetlerinden sonra bir iyileştirme filan mı yapıldı?
Benim açmış olduğum şu başlık incelendiğinde fiyatların oldukça uygun olduğunu görülecektir http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=13277.0
Bu fiyat listesi müşteriyle dalga geçmek gibi birşey olur Çok abartı bir işçilik vs. söz konusu adam aklına ne gelirse yazmış resmen şu 60 olsun şu 140 olur kafadan sallama fiyatlar
sökme takma ücretleri beni benden alıyor zaten.tamponum değişti geçenlerde, 50tl: tampon sökme takma+ 70tl park sensörü sökme takma= 120 tl sökme takma parası.toplasan yarım saatini almamıştır bu işlem...
Zaten her parça için değilde toplu bir işçilik alsalar belki daha fazla kişi yetkili servisi tercih eder ama bunların umrunda değil nasıl olsa kazanıyoruz diyorlar
(Debriyaj seti 10.00 km dedir tertemiz orjinal toyota parçasıdır Yetkili serviste bu yaz değiştirilmişti yenisi takıldığı için boşa çıkmıştır ilgilenenler özelden ulaşabilir...)
Eğer ki kampanya kapsamında parça değiştiriyorlarsa garantiden değiştiriyorlardır. Bildiğim kadarıyla garantiden değiştirilen parçaların çıkanlarını geri iade etmiyorlar. Bu arada Auto King'i hiç tavsiye etmem. Çevremdeki kimse de memnun değil. Bir kez giden tekrar gitmiyor. İşi çok basite alıyorlar. Çok hızlılar ancak çok kötü işçilik çıkarıyorlar...