Gönderen Konu: 1000 km Bakımı,Ön-Arka Park sensörü,Cam kaldırma Modülü,Garanti Extra  (Okunma sayısı 2622 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Zeki ORAL'ýn Dünyasý
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Merhaba,,
Aracımı 1.000 km bakımı için Bursa-Çavdarlı Toyota servisine gittim. Çok güzel ilgilendiler.
*1.000 km bakımı yapıldı.

*Garanti Extra paketi ile garantisini 5 yıla çıkarttım.Daha önce forumda bazı arkadaşların belirttiği üzere Aksigortadan yeni bir sigorta poliçesi şeklinde yapılıyor. 3 yıl garantiyi kapsayan herşey +2 yıl daha uzatılıyor.

*Ön ve arka park sensörü taktırdım.Arka park sensörünü herkes bilir zaten. Geri görüş kamerası da olduğundan arka sensör çok lazım olmayabilir belki. Bana ön park sensörü daha çok lazım oluyor. Özellikle dar garajlara girerken ön köşeleri tahmin etmek zor oluyor. Taktırmışken ikisini de taktırmış oldum. LCD ekranı sol köşeye değilde sağ köşeye taktırdım. Çünkü genelde insan sağ tarafa doğru bakma eğiliminde oluyor. Ön park sensörü belli bir nesafede cisim varsa açılıyor.herhangi bişey algılamadığında kendisi kapanıyor. Yine gerektiğinde ön park sensörünü kapatabileceğim bir düğmeyi far ayar tuşunun üzerine monte etti.

*Cam kaldırma modülü takılıp takılamadığını sordum. Servisteki görevli önce makyajlı Corolla lara takılamadığını söyledi.Ben de forumda bu yönde bilgiler okumuştum.Israrım üzerine park sensörünü montaj yapan ustaya sorduk.Usta takılabildiğini söyledi.Aurislere takılamıyormuş. Cam kaldırma modülünü de taktırdım. Kumandadan veya anahtarla kapılar kilitlendikten sonra sağ ön-sağ arka-sol arka-sol ön cam sırasıyla kapanıyor.
Yani  forumda daha önce verilen bilgi yanlış .Makyajlı Corollalara Cam kaldırma modülü takılabiliyor.Parça yeni gelmiş. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

Yakında dizeller için hız sabitleyici sistem de gelebilir bence...
1994 Tofaş Şahin 1.6 LPG          (2001-2004)
2001 Hyundai Accent GLS 16V    (2004-2011)
2011 Toyota Corolla D4D Elegant (2011- .....)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
çok faydalı bir sonuç kaça taktırdınız? Parça kodu nedir acaba? (Faturada yazar) teşekkürler
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Zeki ORAL'ýn Dünyasý
Parça kodu ZM020. 130 tl dediğine göre işçilik almadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
hocam teşekkürler en kısa zamanda taktıracağım. sağlıklı ve keyifli sürüşler
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
hayırlı olsun, aurislere sonradan takılabiliyor mu bilmiyorum ama güvenlik paketiyle beraber cam kaldırma geliyor...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun güle güle kullanın..

Benim de 2011 Comfort Extra AT aracım var.. Heniz 1000 olmadı.Bu arada Kdz Ereğlideyim
bende siz Düzce Bursa yazmışınız profilinize memleket neresi bilmiyom ama.. ilgilendiğim konu dikiz aynalarının otomatik olarak kapatmak kapıları kilitlediğinizde.. Acaba bununla ilgili bi gelişme varmı serviste..?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Zeki ORAL'ýn Dünyasý
Memleketim Düzce-Gümüşova. Bursa'da oturuyorum. Dikiz aynaların otomatik kapanması veya kumanda üzerinden kapanması iyi olurdu. ama bunu sormak aklıma gelmedi. Ama olacağını zannetmiyorum ben bunun. Manuel bir tuş koymuş adam onu otomatiğe çeviren bir parça üretmez. Başka yere yaptırsan o da garantiyi bozar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Bende Ereğlideyim ama memleket Hendek yani hemşerim :) Saygılar.
Forumlarda bi ara konuşuluyodu ama bilmiyom sormak lazım..Olmayacak şey yok aslında..