0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar hava filtresinden +7 beygir almak gibi birşey sözkonusu bile olamaz. hem de dizel motordan bahsediyoruz. kat iptali ve son susturucu da +8 vermez zaten. çiple 30 tamam da üstüne bi de +15 beygir almak bu kadar kolay değil (100-150 YTL lik kutu içi filtre +7 beygir verir mi yahu hiç)ha bir de 0-100 hızlanması 7,5 saniye demişsiniz (bunun da imkanı yok) bu değeri neyle nasıl ölçtünüz (g-tech ile falan mı?)**Doğukan bey yanlış anlamayın fikirlerimi paylaşıyorum
en sonunda reel bir örnek buldum. 108 ps yapmış auris d4d yi. sahibi de 3. ve 4. viteslerde özellikle çekişin arttığını ayrıca yakıt tüketiminde fark göremediğini ve son süratin biraz daha yukarı çıktığını belirtmiş. aracın dyno çıktıları da mevcut. 500-600 ytl maliyetle aslında bir denemek lazım
Baris Bey, hava filtresini ureten sirket yakit ekonomis konusunda vaadde bulunmuyor. Ama kullananlar yakit tasarrufu sagladigini soyluyorlar. Ben farkedemedim dogrusu...
Baris Bey, dediginiz siteye baktim. Adamlar isini biliyor anlasilan. Her arabaya farkli yazilim diyorlar ve dyno'lari da oldugu icin farki gosterebiliyorlarmis. Ama bu Megachips'in yerini gosteren fotografa bakinca aklima bir sey takildi. Acaba ust katta oturanlar dyno sesinden rahatsizlik duymuyorlar mi