0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bildiğim kadarıyla av girişi olan tün navigasyon cihazları işinizi fazlasıyla görür.
sitelerdeki ürünleri tabiki inceledim AV-IN girişi olan tüm ürünlere baktım nerdeyse fakat , ben emin olmak istiyorum o yüzden buraya yazdım ki,tecrübesi yada tavsiyesi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşır belki.... emin olabilirim
piranha modellerinin hepsinde av-in girişi var, işini görür. ben galileo kullanıyorum. bluetooth falan da var. 300 TL civarı...
Tamponu delme bence. Ben bir kamera aldım ama daha takamadım. Plaka aydınlatmasına takılıyor. Kullanmadığım için deneyim paylaşamayacağım.Tampondaki biraz nazik geliyor bana. Aşağıda ürünün linki var. Baya bir mailleştik ama sonunda aldık kamerayı.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270648011363&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123
Vendeka M-500 5 Inc Lastik Basınç ve Yüksek Sıcaklık Sensörlü Navigasyon Cihazı742,03 TL
emin olmak tabiki en iyisi aslına bakarsanız bende çok düşündüm ancak kablo kirliliği olmasından çekiniyorum.en güzeli kablosuz kullanılabilen sağlam bir sistem kullanmak.
Kablosuz kameraları da araştırdım ama,frekans karışıklığı durumları ve bazende kamera görüntü yenileme hızında sorunlarla karşılaşılmış, bende bu yüzden direk kablolulara baktım... üstad