Gönderen Konu: Geri Vites Kamerası takabiliceğim !!! ve Düzgün sorunsuz çalışan bir Navigasyon  (Okunma sayısı 7440 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • değişmeyen tek şey değişimdir
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Gece görüşlü Geri Vites Kamerası takabiliceğim (arka tampon ortasına) !!! ve Düzgün sorunsuz çalışan bir taşınabilir Navigasyon arıyorum 300-600 tl arası olursa iyi olur, buraya bu konuyu açıyorum çünkü çaresiz kaldım yaklaşık 1 aydır bakınıyorum ama hala neticeye ulaşamadım ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum !!!

Not: 2005 Toyota Coralla terra aracım var...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
sitedeki diğer navigasyon başlıklı tüm yazıları inceledim , ama önceki yazımdada vurguladığım gibi , bana bire bir geri vites kamerasını takabileceğim bir ürünü bilen önere bilen birisi belki yardımcı olur diye yazdım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
bildiğim kadarıyla av girişi olan tün navigasyon cihazları işinizi fazlasıyla görür.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
bildiğim kadarıyla av girişi olan tün navigasyon cihazları işinizi fazlasıyla görür.

sitelerdeki ürünleri tabiki inceledim AV-IN girişi olan tüm ürünlere baktım nerdeyse fakat , ben emin olmak istiyorum o yüzden buraya yazdım ki,tecrübesi yada tavsiyesi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşır belki.... emin olabilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Vendeka M-500 5 Inc Lastik Basınç ve Yüksek Sıcaklık Sensörlü Navigasyon Cihazı

742,03 TL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

sitelerdeki ürünleri tabiki inceledim AV-IN girişi olan tüm ürünlere baktım nerdeyse fakat , ben emin olmak istiyorum o yüzden buraya yazdım ki,tecrübesi yada tavsiyesi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşır belki.... emin olabilirim
emin olmak tabiki en iyisi aslına bakarsanız bende çok düşündüm ancak kablo kirliliği olmasından çekiniyorum.en güzeli kablosuz kullanılabilen sağlam bir sistem kullanmak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Kablosuz Park Sensörü olarakda;

Space KABLOSUZ Digital Göstergeli Sesli Park Sensörü 85a01626

98 TL.

Cyclone Matrix Kablosuz Park Sensörü 341482(Kendi aracıma taktırdığım.)

113 TL.

Yetkili servisi 50 TL. ücret aldı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Tamponu delme bence. Ben bir kamera aldım ama daha takamadım. Plaka aydınlatmasına takılıyor. Kullanmadığım için deneyim paylaşamayacağım.

Tampondaki biraz nazik geliyor bana. Aşağıda ürünün linki var. Baya bir mailleştik ama sonunda aldık kamerayı.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270648011363&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi

piranha modellerinin hepsinde av-in girişi var, işini görür. ben galileo kullanıyorum. bluetooth falan da var. 300 TL civarı...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
piranha modellerinin hepsinde av-in girişi var, işini görür. ben galileo kullanıyorum. bluetooth falan da var. 300 TL civarı...

piranha bakıyordum önceleri fakat genel sitelerde araştırmamda kullanıcıların çoğunluk piranha 'dan şikayetçi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Tamponu delme bence. Ben bir kamera aldım ama daha takamadım. Plaka aydınlatmasına takılıyor. Kullanmadığım için deneyim paylaşamayacağım.

Tampondaki biraz nazik geliyor bana. Aşağıda ürünün linki var. Baya bir mailleştik ama sonunda aldık kamerayı.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270648011363&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

tampon deldirmek çok kötübir görünüm oluşmuyor çevremde yaptıran var açıkcası çokta şık duranlar var hayram kaldıklarım da oldu(4park sensörü ortada geri v. kam. takılı olanlar)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Vendeka M-500 5 Inc Lastik Basınç ve Yüksek Sıcaklık Sensörlü Navigasyon Cihazı

742,03 TL

baktım ama benim isteğim den farklı ama çok yönlü bir ürün ,bide fiyatı çok açıkcası üstad

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
1 Haftadır aralıksız araştırıyorum :

Aklıma yatan ürün ve özelliklerini yazayım sizde yorumlayın arkadaşlar mümkünse ;

- GoldMaster NAV-514 Navigasyon Cihazı  (354,96 TL KDV Dahil) (goldmaster ın fabrikasını aradım ,geri vites kamera AV-IN girişini onayladılar aktif ve uzun süre çalışıyormuş)

- Goldmaster CA-04 Arka Görüş Kamerası  (87.00 TL KDV Dahil )  veya   
- NECVOX,CCD500,GERİ GÖRÜŞ KAMERASI GECE GÖRÜŞLÜ (99.00 TL KDV Dahil )

yani yukardaki tahmini ürünlerin fiyat toplamına göre  ;    441,96 TL    yada    453,96 TL   (Navigasyon  + Gece Görüş Geri Vit.Kamerası )

Bu araştırmaya göre ; Sizce ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
emin olmak tabiki en iyisi aslına bakarsanız bende çok düşündüm ancak kablo kirliliği olmasından çekiniyorum.en güzeli kablosuz kullanılabilen sağlam bir sistem kullanmak.

Kablosuz kameraları da araştırdım ama,frekans karışıklığı durumları ve bazende kamera görüntü yenileme hızında sorunlarla karşılaşılmış, bende bu yüzden direk kablolulara baktım... üstad

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Kablosuz kameraları da araştırdım ama,frekans karışıklığı durumları ve bazende kamera görüntü yenileme hızında sorunlarla karşılaşılmış, bende bu yüzden direk kablolulara baktım... üstad
aslında o tip sorunlardan haberim yoktu bu durumda mantıklısı tabiki kablolu olanı ancak dediğim gibi kablo kirliliği beni düşündürüyor.kablo kirliliği ve tamponda delik istemememden dolayı park sensörü bile taktırmadım.sanırım daha iyi bir sistem bulana kadar böyle gezmeye devam edicem ve galiba bulana kadar da ben arabayı değiştirmiş olucam. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
araştırmalarımın sonucunda elde ettiğm bilgilerdeki ; ürün ve fiyat ı  kimse değerlendirmedi ???