0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar ben de yenı aldıgım avensıs 'ime lpg taktırmayı dusunuyorumatıker dusunmek de hata mı yaparız ekonomık olusundan dolayı atıkerı dusunuyoruzartıları ve eksılerıyle tecrubelerınızı paylasın lutfen
bence lpg hic taktirmayin risk tasiyor.Arabanin motoru yipraniyor sonra allah korusun yangin cikar cok riskli
Merhabalar 2005-2006 toyota avensis elegant almayı düşünüyoruz..Lpg'li alcaz yoksa da taktırcaz Hangi markalar daha uyumlu acaba .Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlle lpg diyorsanız lpg'li ve az km'li araç almaya çalışın derim,lpg'ye karşı olmama ramen...
Lpg'siz Alıp Taktırabiliriz de Erol bey onun için Avensislere en iyi uyan Lpg'yi arıyorum ... Lpg taktırmayı çok dogru bulmuyorum bende ama sonucta belli türkiyedeki Benzin fiyatları
Kardeşim 2A mühendisliğin yetkili servislerinde kafan rahat bir şekilde BRC MY 10 montajı yaptırabilirsin.Bende 1 yıldır BRC MY 07 kullanıyorum bir kez bile lpg den kaynaklı bir sorundan dolayı servise gitmedim son derece kaliteli bir kit.Eski sistem lpg kitleriyle karıştırma bakımlarını düzenli yaptır sorun yaşamazsın.Bir hesap yapmışlar lpg motora zarar veriyor diye iyi zarar veriyorda 3 motor parasıda tasarruf ettiriyor,dolayısıyla herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Eski sistem lpg kitleriyle karıştırma bakımlarını düzenli yaptır sorun yaşamazsın.
Bizdeki brc zavoli mi birşeydi şuan çıkaramadım tam, herneyse sanki seyahat esnasında hem benzinden hem de tüpten yiyor gibi geliyor bize..sizde de buna benzer bir durum var mı acaba ? depo yarımdaydı ''benzin'' ,ibresi ise yerlerde sürünüyor şimdi..acaba hem benzin hem de lpg mi yiyor bu icat
bende 2005 avensis var 2007de 45000 km de atiker tüp aktırdım , şu an 130000 de ..yakıt tüketimimde çok iyi.ben atiker taktırdım bü güne kadar 1 kere tüpten şikayetim oldu oda tüp hortomu çürümüş sızıntı yapıyordu 15 liraya degişti...degişik markalara fazla para vermeye gerek yok bence...