Arkadaşlar 1.6 avensis'iniz km'de ne kadar yakıyor.Değer olarak kuruş hesaplarsak 320 kuruşu geçiyormu?
Aranızda hesaplayan varmı? Evet ise en son ne zaman hesapladınız.
dizeli ben eledm benzin ve lpg diye soralım
benzinde 320 şuan çok iyi yakmış.350-400 arası yakar şehiriçi.hele benzin bu fiyatlarda iken.tüpte 250civarı yakar.
benzin dizel lpg?
Haklısınız belirtmeyi unuttum,1.6 dizel varmı?
2.0d4d var diye biliyorum. 1.6d4d duymadım, görmedim hiç
dizeli ben eledm benzin ve lpg diye soralım
Lpg'li araçlarıda ben eledim,Sorum benzinli araçlar için....
2.0d4d var diye biliyorum. 1.6d4d duymadım, görmedim hiç
Bende olmadığını düşünüyorum, şuayip'bey soruma dizelmi diye sorduğundan dolayı dizel varmı dedim.
benzinde 320 şuan çok iyi yakmış.350-400 arası yakar şehiriçi.hele benzin bu fiyatlarda iken.tüpte 250civarı yakar.
Bana ortalama 320 gibi geliyor birde depoyu taşırıp deneyeceğim sanırım pompa farkıda oluyor...
pompa attıktan sonra benzin boşa gidiyor diye duymuştum bende bir daha depo atar atmaz öyle bıraktırdım.
pompa attıktan sonra benzin boşa gidiyor diye duymuştum bende bir daha depo atar atmaz öyle bıraktırdım.
Diğer kullandığım araçlarda pompa attıktan sonra doldurabiliyordum taşırılıyor.Avensis'te denemedim.
Mazda 323,Tempra,Fiorino,denediklerim...
evet 1.6 dizel yok.lpg yide elediyseniz benzinde 350-400 arası yakacaktır.toyotoda ayrıca pompa attıktan sonra tam full ağızına kadar dolum yapabiliyorsunuz,yakıt boşa gitmiyor.tam ölçüm sakin kullanışta depoyu tam doldurup belli km yapıldıktan sonra ölçmektir.ve bir ölçüm değil 2 yada 3 ölçüm yaparak ortalamayı almak doğru olur.örnek bir 50 km gidip tekrar tam doldurup,100 km yapıp tekrar doldurup gibi ,2 yada 3 ölçüm yapıp km başına miktarların ortalamalarını almak çok net sonuca ulaştırır.