Gönderen Konu: 2005 avensis bluetooth özelliği nasıl kullanılır lütfen yardım  (Okunma sayısı 12984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
arkadaşlar 2005 avensis elegant aldım fakat bluetooth özelliğini kullanamıyorum lütfen yardım. birde adamlar yapmış herhalde başka marka araç almam bunda sonra

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
2005 avensisde bluetooth özelliği olduğunu sanmıyorum.En azından benim aracımda yok varsada ben bilmiyorum.Bilen varsa aydınlatsın lütfen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Benim aracım elegant direksiyonda sağda konuşma gibi bir resim var ondan bahsediyor arkadaş galiba çünkü normal bluetooth yok araçta ayrıca o dediğimn nasıl kullanıldığını bilen varmı acab araç içi cep telefonu için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür edildi
Telefonunuzda eller serbest ve bluetooth özelliklerinin olması gerekiyor.Telefonunuzu araca(genelde car_media olarak yazar) tanıtmanız,eşleştirmeniz gerekiyor.Aracınızın kullanma kılavuzunda yapılması gerekenler adım adım basit bir şekilde anlatılıyor.Ben telefonumu bu şekilde aracıma tanıttım.Gayet de memnunum.Bence büyük kolaylık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
2005 avensiste bluetooth yok, direksiyonun sağındaki tuş yol bilgisayarında geçiş yapıyo :) bilginize..
'bozuk yol yoktur az benzin vardır'

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
2005 avensiste bluetooth yok, direksiyonun sağındaki tuş yol bilgisayarında geçiş yapıyo :) bilginize..

Kısaca yol bilgisayarını kumanda ediyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Telefonunuzda eller serbest ve bluetooth özelliklerinin olması gerekiyor.Telefonunuzu araca(genelde car_media olarak yazar) tanıtmanız,eşleştirmeniz gerekiyor.Aracınızın kullanma kılavuzunda yapılması gerekenler adım adım basit bir şekilde anlatılıyor.Ben telefonumu bu şekilde aracıma tanıttım.Gayet de memnunum.Bence büyük kolaylık.

Comfort içinde geçerlimi dediğiniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi

ben bi kaç servise baktım ellerinde kullanım kitapçığı yok nasıl eşleştirdiğinizi anlatabilirmisiniz acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
şimdi servisle konuştum arkadaşlar araçta bluetooth yok ancak bluetooth taktırılırsa  o özellik kullanılabiliyormuş

bluetooth fiyatları : 350 tl ile 600 tl arasıymış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Yukarıda eklenmiş tarama sayfalarındaki yönergeleri sırası ile gerçekleştiriniz.

4. tarama sayfasının en aşağısında yazan ''sayfa 297'',tarama sayfası 1(sağ kısım) dir.

Yararlandığım kullanıcı el kitabı:Toyota Corolla Comfort Extra 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Aybars bey eklemiş olduğunuz bilgiler corolla için geçerli konumuz avensis

yinede ilginiz için teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Avensis te yok bu özellik
A AURİS Çıkarım seninle her yola

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
arkadaşlar bende 2004 elegant var, deneme yanılma yoluyla kullanılır hale getirdim, hemen anlatayım; (öncelikle direksiyondaki konuşma tuşunu bende kullanamadım) arac calışırken tel.de bluetooht u actım ve yeni cihaz ara dedim, sonucta Parrot CK3100 çıktı bunu ekle dedim, sonra şifre istedi, şifreyide deneme yanılma yoluyla 1234 oldugunu gördüm ve baglan dedim, tel. bi süre baglantı kurulumunu bekledikten sonra kurulum tamam dedi (bu arada bi kaç kez baglantıyı iptal edebiliyor, tekrar tekrar deneyin), bu arada Parrot CK3100 cihazınıza erişmek istiyo dedi onu da ok ledim, baglantı kuruldu die uyarı geldi ve telde daire seklinde simge cıktı (bu işaret tel den tel e değişebilir, benimki sony eric.), sonra deneme amaçlı arkadaş beni aradı (aracın radyosu acık bu arada) radyo sustu ve kısa kısa uyarı sesi geldi ama dolgun ve aracın içini dolduran net bi ses.. sonra tel den kabul ettim, yalnız kabul eder etmez araç bluetooth tan konusamadım:( telden iki tuşla sesi aktar yaptım böylelikle telefonu attım bi yere konuşmaya başladık olmuştu bu iş.. sonra ben denedim bu sefer arama yapar yapmaz arac bule sine gecti, daha kolay olmustu....
not: bluetooth unuz araca her defasında binerken acıksa arac otomatik olarak algılayıp baglantı kurmak için tel inize uyarı gönderiyo...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Toyota Modeli
arkadaşlar  maalesef comfortlar da olmadıgına emınım ama zannedersem elegant larda da bu özellık yok
fakat ısteyen arkadas taktırabılır.internette yazarsa bu aparatı bulabılır . fıyatı ozellıklerıne gore degısıyor-yanı 70 lıradan baslayıp ozellığıne gore artıyor.hatta daha ucuzları da var ama bu 70 lıralıkda arayan numarayı gosterıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
telefonda hoparlörü etkin konuma getirip aynı şekilde konuşabilirsiniz, hiç aracın sağını solunu elletmeye gerek yok
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: 2005 avensis bluetooth özelliği nasıl kullanılır lütfen yardım
« Yanıtla #16 : Haziran 19, 2011, 23:23:33 »
Arkadasim aracta bluetooth yok senin aracina sonradan extra bluetooth taktirmislar benim aractada var aynisi ben taktirdim parrot marka.