0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar..kaputtaki o ışık ay ışığının yansıması.[/quote]arkadaşlar tabi bu zevk meseleside, emeğe saygı göstermek lazım. ama bence orjinal hali daha güzel arabanın. bu benim fikrim. mod lu arabaları pek sevmiyorum. sade arabalardan daha çok hoşlanıyorum. ama arkadaş emek harcamış, bu işten anlayan arkadaşlarda yorum yapmışlar ve beğenmişler. dediğim gibi zevk meselesi.
arkadaşlar tabi bu zevk meseleside, emeğe saygı göstermek lazım. ama bence orjinal hali daha güzel arabanın. bu benim fikrim. mod lu arabaları pek sevmiyorum. sade arabalardan daha çok hoşlanıyorum. ama arkadaş emek harcamış, bu işten anlayan arkadaşlarda yorum yapmışlar ve beğenmişler. dediğim gibi zevk meselesi.[/quote]Olabilir,bu da sizin düşünceniz...saygı duyarım
hocam cidden farlar süper nereden temin ettiniz kaça mal oldu bide angel'ları siz sonradan mı eklediniz bilgi verirseniz sevinrim bende istiyorum o farlardaaaaannn [/quote]bende istiyorum ya süper farlar bunu daha önce gormustum fakat hıc bır yerde bulamadım olmazsa ıstanbulda arastırıp alıcam solesene kardesım nerden buluruz bı zahmet iyi geceler