0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kia daha hyundai ye bile rakip olamazken corollaya nasıl rakip olabilir
corolladan vazgeçme derim ben.benim aracım turbo dizel arkadaşlarımda megene,astra felen var hiç biri peşime gelemiyor onlarda senin gibi düşünüyorlardı ama fikirleri değişti
Hyundai i30...İyi hoş diyorsunuz da bu düz mantıkla "Toyota'dan inip Hyundai'ye binilir mi?" sorusunu insanın aklına getiriyor...Hyundai sempatimi kazanamadı hiç, stili de özgün değil diye düşünüyorum... Turbo dizel konusuna gelince babam, dizel araçların tamir masraflarının fazla olduğunu söylüyor, kaldı ki benzinle arasında pek de bir şey kalmadı, zamlar ardı ardına geliyor. Bahsettiğiniz araçlar gerçekten yetişemiyor mu yoksa uğraşmak mı istemiyorlar o da ayrı mesele ama eğer yetişemiyorlarsa turbo dizelin yanında iyi bir şoför olduğunuz da kesin
Kia-Hyundai bir yana da Peugeot 508'i inceledim bugün nette biraz, iyi hoş araba da 55.000 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. Bu adamlar sedan pazarında kendilerine nasıl yer buluyorlar anlamak güç. Mis gibi Corolla 45.000 lira iken üstelik... Peugeot'un kağıt gibi olan ön kaputunu arkadaşlarla sohbet etmek için otururken az içeri göçertmedim =) Sevdalısı çok demek ki çekik gözlü'lerin