Gönderen Konu: yeni kasa corolla sonax vs ziebert iç detaylı temizlik  (Okunma sayısı 2313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
arkadaşlar
aracına sonax veya ziebert iç detaylı temizlik yaptıran varmı tavan döşemesi temizleten varmı tavsiye eden varmı tavan döşemesi temizletmek sorun olurmu yapılan işçilik içinize siniyormu benim taban döşemelirim koltukalrımın temizliğe ihtiyacı var tavanıda temizletmek istiyorum ama sarkma veya kir dalgası leke olur diye korkuyorum malum 2. el oto mikroplardan arındırmak gerek ;)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni kasa corolla sonax vs ziebert iç detaylı temizlik
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2011, 23:07:43 »
würth bu konuda uzman.gerek personel gerek kullanılan malzeme çok iyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2011, 00:48:50 »
ben 2010 kasım ayında izmir çınarlı ziebart a yaptırttım. arabayı ilk aldığımda da ziebart ta yaptırtmıştım. bu yüzden onlardan devam ettim. eski müşteri filan diye pazarlıkla peşinde 280 TL verdim. iç dış motor detaylı temizlik ve tam koruma yapıldı. ama aynı yerin karşısında sonax vardı. onlar ise çeşitli kart ve diğer sponsorlukları kullanarak 199 tl ya yapıyorlardı ama ben başlatmış oldum. neyse bu sefer böyle oldu. tabiki ben titizlik ile ne yapıdığını takip ettim baktım koltukları yıkamadılar. neden dedim gerek yok gibi bir söz söylediler. anlayacağınız bunda önemli olan kimyasallar. bu konudada sonax da ziebart ta hemen hemen aynı kimysalları kullanıyorlar. diyeceksinizki dışarıd abu işi 100 tl ye bile yapan var. evet de bunların kimyasalları aracın hiç bir aksamına zarar vermiyor, sarartmıyor veya nikelajları yazıları çıkartmıyor bu yüzden önemli. koltuklara yapılan uygulama sı-onrasında koltuk koruma sağlanıyor güzel bir şey. şimdi gelelim tercihe ben sizin yerinizde olsam içim rahat etsin diye her ikisinede sorarım ama sonax a yaptırtırım onların işlerini daha yaptırtmadım ama yapılırken gördüm beğendim, hemde hesaplı. son bir şey araç içine tüm temizlik bittikten sonra mutlaka ozon uygulaması yaptırtın. selam ve saygılarımla 
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2011, 18:01:15 »
mehmet ismail bey
tavsiyelerine çok teşekkür ederim sonax la görüşüp yaptırmaya karar verdiğimde bizzat başlarında durucam bu konularda hassasım biraz uğraştırıcam arkadaşları.
           acaba tavan döşemelerini iyi temizleyebilirlermi iz yapmadan sarkıtmadan?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 08, 2011, 00:06:31 »
o konuda çok rahat olun bu işte uzmanlar göreceksiniz bazı girmeyen yerlere bile özel çubukları ve fırçaları var. tavanı koltukları eldiven ile organik temizlik sprey (bakın kimyasal değil) malzemleri ile üzmeden ve tüylendirmeden yapıyorlar. ama bunları bildiğinizi ve takip edeceğinizi önceden ifade edin. ona göre hareket ediyorlar köftehorlar  ::) bu önemli. son bir şey ön farları ve arka stoplarıda parlatsınlar. matlıkları hiç bozmadan alabiliyorlar. şaşkınlık derecesinde pırıl pırıl oluyorlar. Şimdiden hayırlı olsun güle güle mutlu günlerde kirlensin arabanız sağlıklı mutlu kazasız sürüşler dilerim. selam ve saygılarımla
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 08, 2011, 00:09:15 »
kocaelide bu işlem 150 ile 300 lira arasıdna yapılıyor.eğer araç çok kirli ise ve ciddi bir detay isterseniz fiyat artıyor.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 08, 2011, 09:16:15 »
bence firma dan ziyade uygulamayı yapan kişiler daha önemli,profesyonel olup herhangi bir firmaya bağlı olmayan kişi,firma çalışanı normal elemandan daha iyidir.inanın piyasada böyle kişiler çokça ,araştırmaya bağlı,fiyat olarakta çok çok fark yapmakta..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2011, 18:10:40 »
mehmet ismail bey
ilginize tavsiyelerineze teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Ekim 06, 2011, 22:13:13 »
arkadaşlar
aracına sonax veya ziebert iç detaylı temizlik yaptıran varmı tavan döşemesi temizleten varmı tavsiye eden varmı tavan döşemesi temizletmek sorun olurmu yapılan işçilik içinize siniyormu benim taban döşemelirim koltukalrımın temizliğe ihtiyacı var tavanıda temizletmek istiyorum ama sarkma veya kir dalgası leke olur diye korkuyorum malum 2. el oto mikroplardan arındırmak gerek ;)

Ben ziebart'ta yaptırdım. Çok da memnun kaldım. Hem garantili çalıştıkları için aklınız da kalmaz. Güle güle eskitirsiniz dostum