2003 corolla 1.6 terra anti patinaj sistemi ve yokus kalkış destegi var mı ?
ikiside yok malesef. Bildiğim kadarı ile sol versiyonlarında da yok.

ne varki bizim arabalarda . .... çı kırık arabalarda ner nane var bizimkilerde harika bir logo. adamlar logoyu satıyorlar dahada toyota alırsam .
tabiki sizin tercihinize kalmış ama herşeyde full donanım değil tabiki donanımda önemli ama sorunsuzluk,kalite,güvenlik bunlarda çok çok önemli ve toyotanında burada ayrı bi yeri var...aracınızda gördüğüm kadarıyla sol donanımı ve çokta kötü değil donanım seviyesi
toyota alırken kalite alıyorsunuz donanım değil donanım istiyorsan alırsın bitane uçan teneke hepsi var yağmur sensörü park sensörü far sensörü cart curt ondan sonra anca servisin oto sanayinin yolunu öğrenirsin
Arkadaşlar benim kızgınlığım şu; evet sorunsuz araba ama özellikle yeni arabalrdaki döşemeden tutunda konsoldaki malzemeler hiç hoşuma gitmiyor .. Yoksa ben kendi arabamı seviyorum keşke bu arabadaki kaliteyi (Malzeme)yeni arabalarınada kullansalardı.
citroen de pejolarda fazlasıyla var ama arıza yapmaktan sanayaiye gitmekten bıkkınlık gelmezse alın kullanın.
ne varki bizim arabalarda . .... çı kırık arabalarda ner nane var bizimkilerde harika bir logo. adamlar logoyu satıyorlar dahada toyota alırsam .
atilla bey valla çok haklısınız 94 model bmwlerde bile ne özellikler var 2003 araba da hiç bişi yok kasetçalar koyuşlarından belli zaten japonlar yapıyo hem bunu resmen standart çıkış veriyolar arabayı gerisini sen tamamla
toyota alırken kalite alıyorsunuz donanım değil donanım istiyorsan alırsın bitane uçan teneke hepsi var yağmur sensörü park sensörü far sensörü cart curt ondan sonra anca servisin oto sanayinin yolunu öğrenirsin 
almanlar yapıyo hiç bi sorun olmuyo japonlar neden yapmasın donanım demek arıza degildir kaliteli yaparsan hiç bi sorun olmaz bence
Arkadaşlar
Her ilave aksesuar demek hele de günümüzdeki gibi elektronik olursa daha sık arıza demektir. Bunu göz önünde bulundurun öyle isteyin ve araçlarınızı ona göre değerlendirin derim ben.
toyota bu paralara alınabilecek en iyi arabalardan