Gönderen Konu: 1.8 t passat fikirlerinize ihtiyacım var  (Okunma sayısı 2310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
1.8 t passat fikirlerinize ihtiyacım var
« : Mart 05, 2011, 18:24:37 »
konyada 2oo bin kmde koyu yeşil 1.8 turbo boyasız değişensiz bir passat almak üzereyim ama çok kararsızım.

comfortline araç acaba asr esp varmı bu araçlarda bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum
Hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır o satıhta bütün vatandır.    K.Atatürk

Toyota Club Türkiye

1.8 t passat fikirlerinize ihtiyacım var
« : Mart 05, 2011, 18:24:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
Ynt: 1.8 t passat fikirlerinize ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : Mart 05, 2011, 20:50:47 »
konyada 2oo bin kmde koyu yeşil 1.8 turbo boyasız değişensiz bir passat almak üzereyim ama çok kararsızım.

comfortline araç acaba asr esp varmı bu araçlarda bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum

Asr esp varmı bilmiyorum ama bende bir zamanlar bakmıştım bu araca dikkat edilmesi gerekenler 18.t motorun çok tutulmasına ramen en dikat edilmesi gereken  turbosu işlem görmüşmü? evet'ise ve değişmiş'se orjinalmi takılmış? dikkat edilmeli.

Model ve bedelini belirtirseniz bildiğim kadarıyla ederi hakkında bilgi vermeye çalışırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 05, 2011, 21:13:53 »
highline da esp olabilir ama bende emin değilim. İlk versiyonlarında yerleşim hatasından dolayı turbo sorunları olmuştu, bu yüzden bence de hangi versiyon olduğu önemli aracın. Açıkçası güzel araçtır heleki uzun yolda ama arka koltuklar dıştan göründüğü kadar geniş değildir (bence tabi) ve parça maliyetlerini de göz ardı etmemek gerekir bence. Ama dediğim gibi iyi durumdaki ve uygun fiyattaki araç, versiyonda iyi ise tercih edilebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 05, 2011, 21:24:52 »
öncelikle yakıtı pek önemli değil sonuçta aslan besleyen yemeğini düşünmez. alacağım araç 98 model 200 bin km de koyu yeşil passatın comfortline modeli konyadan getirip götürme dahil benim arabanın üstüne 6.500 tl vereceğim benim araç satılık bölümünde var 95 1.6 xei değişensiz lpgli tavan hariç boyalı sizce nasıl peşindede 18.000 istemiş muayenesiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2011, 21:25:59 »
önemli bir sorunda konyadan bir tanıdık bulup arabaya baktırbilmek işte ama çok istiyorum ben bir passat sahibi olmayaı 1.8 turbo 150 hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 05, 2011, 21:30:19 »
öncelikle yakıtı pek önemli değil sonuçta aslan besleyen yemeğini düşünmez. alacağım araç 98 model 200 bin km de koyu yeşil passatın comfortline modeli konyadan getirip götürme dahil benim arabanın üstüne 6.500 tl vereceğim benim araç satılık bölümünde var 95 1.6 xei değişensiz lpgli tavan hariç boyalı sizce nasıl peşindede 18.000 istemiş muayenesiz

Şahsi fikrim,bence aracınıza binmeye devam edin.

Hem tutulmayan reng,hemde km çok yüksek.Ayrıca passat için kapı lastikleri takımı 400 tl civarı,Sonradan pişman olmayın,parçası çok pahalı bir araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Mart 05, 2011, 21:33:12 »
önemli bir sorunda konyadan bir tanıdık bulup arabaya baktırbilmek işte ama çok istiyorum ben bir passat sahibi olmayaı 1.8 turbo 150 hp

Woswagen servisi yokmu konyada,en garentili ekspertiz servistir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 05, 2011, 22:45:42 »
güzeldir ama çok arıza çıkartır vw.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma