0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aslında eliniz az biraz tamir işlerine yatkınsa , koçtaş tan kuçuk boy cırcırlı lokma takımı, anahtar takımı gibi bir çanta hazır edip araçta veya evde bulundurmak lazım, bu arada edirne-keşan yetkili servisten fiyat sordum, arka fren balataları, v kayışı ve bilyaları, motor yağı değişimi için bana 1100 TL fiyat verdiler, işçilikte %35 indirimli olarak 300 TL yazmışlar, önerdikleri bakım teklifi preforma faturayı, aynı avatar resmimdeki gibi tahta kalemi ile şekillendirip gözlüğümün altına yüzüme taktım, servis içerisinde gezip durdum, önüme gelen her kapıyı açıp içeri baktım, en sonunda bir görevli gelip "beyegendi lütfen artık dışarı çıkın" dedi ve bende "1100 TL verirsen çıkarım dedim, herkez gülmekten yerlere yattı, müşteriler falan, sonra içerde bir muhabbet başladı, "fiyatları yüksek" falan diye bende çıkıp gittim, bu fiyat durumuna söyleyecek bir lafım yok, bende v kayışını ve bilyalarını (triger seti değil) kendim değiştirmeye karar verdim, işte böyle, bazı işleri kendiniz yapmaya çalışın, paranız cebinizde kalsın veya araç vergisine gitsin...