0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabaniz cok guzel nazar degmesin.Avensiste modifiye cok ayri durmus.Bu arada motorda modifiye varmi?[/quote]öncelikle teşekkürler aracın motorunda bi oynama yok sadece açık hava filtresi katalizör iptal ve t1 sebring son susuturucu mevcut...
Nazar etme ne olur, çalış seninde olur ama çalılşıyozda bunu alacak kadar kazanamıyoz. Ne edeceğuk. Avensisler favorimdir zaten. Gerçi böyle modifiye etme filan bu tip arabalara gitmesede, Mehti bey iyi çalışmış . Allah kaza bela vermesin.Bu arada bi ara satacam diyodunuz. Araç da kaza boya filan varmı?Kaç km de?Yakıt tipi?Kaç model?[/quote]abi aracı satmaktan vazgeçtim ama araçta kaza bebla yok ALLAH a şükür... saygılar[quote=mesut akın]Aracını çok beyendim gerçekten güzel bi iş çıkmış ortaya ve güzel bir emek harcanmış.. kazasız belasız kullanman dileğiyle..sana bi sorum ve bir eleştirim varön farlardaki karartma işleminin nasıl yaptın ve gece yol görüşünde bi azalma oldumu..eleştirime gelince bence bagaj üstü spoiler yerine M tipi bi çıta çok daha şık dururdu[/quote]arabanın farında transparan boya var yani görüşte bi sıkıntı olmuyo ve bagaj üstündeki spoileri yazın değiştiricem benimde aklımdan geçmiyo değil m spoiler yorumun için teşekkürederim
bu araba tuning türkiye dergisinin yeni sayısına çıktı.yanlız adınız 'methi' değil 'mete' yazılmış.sanırım yanlışlık.fotoğraflar gerçekten güzel. altta görünüyor bakın.[/quote]adım aslında MEHTİ ama beni kimse bu isimle bilmediği için METE yazdırdım ilgin için teşekkürediyorum saygılar GÜNCEL...