bence gayet hoş olur ama tamponunda bunu takacak yer var mı abi
çok güzel durmuş türkiyede de çıkar yakında o zaman alır takarız...

)
gayet güzel olmuş...
bence gayet hoş olur ama tamponunda bunu takacak yer var mı abi
yeni kasaların tamponunda sisfarı mevcut zaten, oraya takarlar
ben kullanıyorum arka tamponumda çok güzel bi ürün.
ben kullanıyorum arka tamponumda çok güzel bi ürün.
nereden,ne kadar fiyata aldınız acaba.inanırmısınız dün akşam aklıma geldi buraya ne yapılabilir diye üründen haberim yoktu.çok sağolun.
nereden,ne kadar fiyata aldınız acaba.inanırmısınız dün akşam aklıma geldi buraya ne yapılabilir diye üründen haberim yoktu.çok sağolun.
deyiş o deyiş patladı gitti
bu parçanın kimse farkında değil, benim arabayı aldığımda ilk yaptığım işti, tr de görmediğim bi çok parça var tabi corolla için.ebay den aldım ben.yalnız gümrükte sorun çıkabilir.
bu parçanın kimse farkında değil, benim arabayı aldığımda ilk yaptığım işti, tr de görmediğim bi çok parça var tabi corolla için.ebay den aldım ben.yalnız gümrükte sorun çıkabilir.
gümrükte ne gibi problem çıkabilir bilgi verirmisiniz.
gümrükte ne gibi problem çıkabilir bilgi verirmisiniz.
gümrüğe takılabiliyo yani teslim alamıyorsunuz.gümrüğe gidip kendiniz çekmeniz gerekebilir benim başıma gelmedi ama yinede söyliyim dedim.
gümrüğe takılabiliyo yani teslim alamıyorsunuz.gümrüğe gidip kendiniz çekmeniz gerekebilir benim başıma gelmedi ama yinede söyliyim dedim.
daha evvel ürün getirttim sıkıntı çıkmadı tabi gümrük memurlarının kafasında fatura veya malzeme konusunda soru işareti bırakacak ürün olmadıktan sonra sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum.uyarınız için teşekkürler.
valla çok güzel toplu alım yapalım yardımcı olan biri olursa...
çok güzel güle güle kullanın
arkadaşlar auris hibridin ön sis farlarında ledler var buna benzer bir uygullamayı bizde kendi aracımıza yapamazmıyız

? böyle bir ürün gören duyan varmı