arkadaşlar merhaba toyota altın kaskom var.far hasarlarınıda yılda 1 kez hasarsızlığı bozmadan karşılıyor.farım çatlamıştı bu aralar değiştirmeyi düşünürken,bu günde ön cama taş geldi çatladı.ön cam değişimi zaten hasarsızlığı bozmuyordu.ben ikisinide kaskodan yaptıracak olsam hasarsızlığım bozulurmu.teşekkürler.
bozuluyor kardeş.Bende 5 senedir toyota altın kasko yaptırıyorum.Geçen sene tek stop değiştim.Ancak ön camda veya farda bir hasar oluşursa yüzde 10 düşüyor..Beklersin kaskonun bitimine yakın birini değişirsin yenilediğindede.Ayrıca bu tek sefere mahsus far stop öncam ve sis lambalarıda giriyormuş.ama bu altın kaskoda mini onarım yok oda var.
benim ilk senem kaskoda fark edermi.yani seneye yaptırıken dahamı fazla prim öderim.
ilk seneniz ise daha fazla prim ödemezsiniz ama bir sonraki sene hasarsızlık indirimi alamazsınız, bence kaskonuzu bozdurmayın, ön camı dışarda kendiniz yaptırın, veya çok bir çatlak yoksa hiç yaptırmayın.
oğuzhan demiş zaten hasarın varmış gibi gelecek sene yüzde 15 indirim alacagına alamazsın olur biter.