Gönderen Konu: baskı balata  (Okunma sayısı 3680 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
baskı balata
« : Mart 02, 2011, 19:15:03 »
 Herkese iyi akşamlar benim sonunum başlıktada göründügü gibi baskı balata aracım 1.3 97 xl kalakışlarda cok zorlanıyorum cok titreme yapıyor vede istop etmeye calışıyor performansıda düşmeye başladı yakıttada sorun yaşmaya başladım bir kaç usta baskı balat dedi şimdi tecrübesi olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim tespitler dogrumu bu yaşadıklarım baskı balata sorunumu degişirse bunlar ortadan kalkarmı ban maliyeti ne olur şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

baskı balata
« : Mart 02, 2011, 19:15:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: baskı balata
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2011, 17:30:42 »
evt baskı balata değiştir düzelicek marka olarakta aısın taktık cok memnun kalacaksın ve bujılerıde degıstırısen arabayı tanımıcaksın cok fark olucak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2011, 17:32:53 »
evt baskı balata değiştir düzelicek marka olarakta aısın taktık cok memnun kalacaksın ve bujılerıde degıstırısen arabayı tanımıcaksın cok fark olucak

Yücel bey kendinizi tanışma bölümünde tanıtabilirmisiniz lütfen...
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2011, 18:20:22 »
evet baskı balatadan olabilir büyük ihtimalle ancak yücel beyin de dediği gibi bujilerle beraber filtrelere de bir baktırın, sorun kalacağını sanmıyorum.
iyi günler, kazasız sürüşler.
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2011, 18:28:24 »
debriyaj setini muayene etmek için önce araba çalışır halde el frenini çek sonra yarım debriyajla kalkmaya çalış eğer araba yere tutunuyorsa debriyaj sağlamdır eğer kaçıryorsa debriyajında sorun vardr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2011, 18:51:58 »
Aracınızla 3-4 veya 5.viteste giderken düşük devirde gaza sonuna kadar basın, devir saati artıyor ama araç gitmiyorsa, baskı balatanız sizlere ömür demektir..
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2011, 18:54:10 »
bide aracı iyice ısıtın çıkın yola aracı hızlandırın eğer araç kaçıyorsa gaz yiyorsa yine sağlamdır fakat köpek gibi bağırıp hızlanmıyorsa debriyaj bitiktir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2011, 19:16:40 »
MERHABA
2008 model d4d toyota corolla 98bin km bir araç bu hafta satın aldım.aracı aldığım kişi aracın baskı balatasının değişmesi gerektiğini belirtti.ankaradayım.servislerde 1200 tl civarını bulduğunu belirttiler.bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı?
yeni kasa toyotasının baskı balatasını değiştiren varmı? ne kadara mal oldu? dışarıda değiştirsem ne kadara mal olur? 1 ay önceye kadar honda civic kullanıyordum.toyota hayatımıza yeni girdi.ne marka baskı balata kullanmalıyım? ankarada güvenilir yaptığı işin arkasında olan ve uygun fiyatlara iş yapan iyi özel servis yada usta tavsiyeniz varmı? yol göstermek açısından mesajlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
ÖZÜM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2011, 20:34:16 »
İhsan bey Toyota'nız hayırlı olsun, dörtnal toyota özel servisi birçok kişi tarafından beğenilmekte, yaptığı işlerden benim gördüğüm herkes memnun kalmakta, birde oraya danışın derim.
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2011, 22:51:52 »
ihsan bey öncelikle debriyaj seti aısın marka olsun orjinal markası budur bide sağlam bi özel servis bulun ona değiştirin inşallah volan aynası değişmesi gerekmiyordur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Mart 04, 2011, 16:24:57 »
 Dün servisle görüştüm 800 liraya cıkacagını söylediler piyasada ustalarda 300 le 350 lira arasında degişir dediler bu servis neden böyle neredeyse 3 katı fiyata istiyora ya 500 lira desler servise raktıracagım ama aradaki fiyat farkına baksanıza

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Mart 04, 2011, 16:37:37 »
 Valeo markasını tavsiye edermisiniz 120 lira fiyatı var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 04, 2011, 18:11:11 »
Valeo markasını tavsiye edermisiniz 120 lira fiyatı var

aisin toyotanın kullandığı balata diye biliyorum ama emin değilim.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 04, 2011, 20:37:36 »
ümit tepe
kardeşim bak ne yazmışım debriyaj seti orjinali aısın diye sen hala valeo diyosun yapma toprağım aısın tak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Mart 04, 2011, 22:24:52 »
evet toyotanın kendi orjinal balatası aisın valeo ıle arasında cok fark var bende degıstırdım aisın  taktırdım cok ama cok memnunum ustunden cıkanda aısın marka idi zaten...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 05, 2011, 01:21:45 »
aisin alın, dışarda taktırın, servise okadar para vermeye hiç gerek yok; ben birkaç ay önce öyle yaptım, mükemmel durumda şuan, sanırım işçilik dahil 400tl tutmuştu.
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Mart 06, 2011, 00:12:44 »
 Dedigim gibi valeo 120 lira bugün orjinal parcayı sordum 240 lira dediler ama marka sormadım 2 kat fiyat farkı var ama bu normal bir parca degil baskı balata bir sorun yaşaşak birdaha bir sürü eziyet orjinal  almayı düşünüyorum ama arasında bayagı fark var işte

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 06, 2011, 14:00:06 »
ümit tepe  alırken kutusunda made in japan yazmasına dikkat et ucuz baskı balata titreme yapabilir absürt sesler de çıkarabilir içine sinmez tak sök tak sök volan çevre civatalarını da yıpratır 1 kere tak tam tak bir tavsiye daha vereyim bide bosch servisinden de fiyat al

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 73000
  • Model Yılı: '13
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 09, 2011, 09:31:51 »
selamlar
ustalar bana  baskı balata değişmemi tavsite ettiler ( özel servis)
volanda sıkıntı  olup olmadığı sökülmeden anlamak münkünmü ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 09, 2011, 17:46:04 »
benim bildiğim malesef mümkün değil ama volan dan galiba bir toz paso geçerek bu durumun kurtarıldığını servisten duymuştum