0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kimine göre tesadüfen olan, kimine göre verilmiş nimet.
Yani ?
göremiyoruuuum....
abi facebook a giremiyorsun sanırım . Evde izlersin artık
yaniden neyi kastettin? Anlayamadığın yeri sor söyliyim.
Kimine göre tesadüfen olan, kimine göre verilmiş nimet. http://www.face book.com/video/video.php?v=1560540978193&oid=120706144656703&commentsrl]
Kimine= bazı insanlaragöre= insanların değer yargılarıtesadüf= olasılıkların gerçekleşmesiolan=gerçekleşen Bunlar kelime manaları.Şimdi gelelim saygısız üslubunda çıkardığım, anladığını sandığın anlama,"Dinsizlerin tesadüf dediği şeye bakın heleeee." muhtemelen sen böyle anladın.Saygı duyardım ama "yani?" gibi bir hitabın karşılığı bu değil malesef. Gençliğinin veridiği heyecanla insan kırmaya devam etme.Hoşgörü ile iyimser ol. nsanların saygısını, insanlara saygı göstererek kazanabilirsin. Çekinmek, korkmak, saygıdan çok farklıdır.
Benim ne anladığım önemli değil sizin ne anlattığınız önemli o açıdan ben işin "Yani?" kısmına değindim bana göre herkez saygıyı hakeder o açıdan size de bir saygısızlıkda bulunduğumu veya kusur işlediğimi düşünmüyorum. Ben yazdığınız cümlenin kelime anlamını algılayabildim fakat sizin ne ima ettiğinizi çözemedim ki hala çözebilmiş değilim ...
Ben yazdığınız cümlenin kelime anlamını algılayabildim fakat sizin ne ima ettiğinizi çözemedim ki hala çözebilmiş değilim ...
Muhammet Abi, ah şu önyargılarımızı bir yenebilsek Birebir görüştüğümüz forumdaşlarımız beni biliyor ama bazı forumdaşların gözünde başka bir şeyim ben galiba
sen varya seeen...tanımasam,YANİ? deyip gececem.
sen canını sıkma vedat; biz biliriz birbirimizi )))) sanırım ortada yanlış anlaşılma var