Gönderen Konu: Tosfed eğitim seminerleri başlıyor  (Okunma sayısı 1547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Tosfed eğitim seminerleri başlıyor
« : Mart 01, 2011, 18:41:42 »

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, TOSFED tarafından her yıl düzenlenen 'Gözetmen Eğitim Seminerleri' 6 Mart 2011 tarihi itibariyle başlıyor. Federasyonumuzun lisanslı gözetmeni olarak, bir yılda dokuz ayrı branşta organize edilen yaklaşık 100 Türkiye Şampiyonası ve mahalli şampiyona yarışmalarının yanı sıra Formula 1, Dünya Ralli Şampiyonası ve Avrupa Ralli Şampiyonası gibi dev uluslararası organizasyonlarda, resmi bir görev almak için ilk adımı atmak istiyorsanız; tek yapmanız gereken, ücretsiz olarak düzenlenen Yeni Gözetmen Eğitim Seminerlerine katılmak.

Adayların seminerlere gelirken, yanlarında nüfus kağıdı ve/veya ehliyet fotokopileri ile 1 adet vesikalık fotoğraf ve seminer sonunda yapılacak olan sınavda kullanmak üzere kalem getirmeleri yeterlidir.

Yaklaşık üç saat süren seminerin ardından yapılan test sınavında başarı gösteren adaylar, TOSFED'in D kategorisi lisanslı gözetmeni haline gelecek ve bulundukları şehrin İl Gözetmen Kuruluna bağlı olarak ilgili sezonda yapılan yarışlarda, atama usulüyle görev yapabilecektir.

Daha önceden lisans almış olan gözetmenlerimizin eğitimleri ise Terfi Eğitimleri adı altında düzenlenecektir.

Şu anda kesinleşen eğitim tarihleri aşağıda yer almaktadır.

Yapılacak olan diğer eğitimlerin yer ve tarihleri kesinleştikçe, www.tosfed.org.tr web sitesinde ilan edilecektir.

Kocaeli Yeni Gözetmen Eğitimi

Tarih: 6 Mart 2011

Yer: Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi

Saat: 12:00

İstanbul Yeni Gözetmen Eğitimi

Tarih: 10 Mart 2011

Yer: Burhan Felek Spor Kompleksi Faal Futbol Hakemleri Salonu Bağlarbaşı

Saat: 18:30

Toyota Club Türkiye

Tosfed eğitim seminerleri başlıyor
« : Mart 01, 2011, 18:41:42 »