Gönderen Konu: Camry ülkeyi terketmiş  (Okunma sayısı 1986 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Camry ülkeyi terketmiş
« : Mart 01, 2011, 01:35:53 »
Ben mi yeni farkettim bilmiyorum ama Camry tamamen, Land Cruiser'in de benzinli versiyonu satış listesinden çıkartılmış.

http://www.toyota.com.tr/turkey-local/fiyatlistesi2.aspx

Toyota Club Türkiye

Camry ülkeyi terketmiş
« : Mart 01, 2011, 01:35:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 711 kere teşekkür edildi
Ynt: Camry ülkeyi terketmiş
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2011, 01:59:03 »
1.0 motorun satıldığı, satılabildiği bir memlekette yüksek motorlu araçları toyotadan alacak kişi sayısı bir elin parmağını geçmez.

ayrıca benzin 5 tl olursa toyotanın o yalıtımsız basit teneke parçası 1.6 corollaları bile para etmeyecek. şuanda bile en çok satılan arabalar en düşük motorlu ve dizel olanlar.  ne güzeldirki motor hacmi büyüdükçe burada değeri düşüyor arabanın. ama 6-10 yıl arasında bir kopukluk var. yani sıfır km 2.0 avensis alırsanız 6 yıl kadar para ediyor sonra ise corolla fiyatına gidiyor. tam zenginlerimiz ise zaten toyotanın yüzüne bakmıyorlar. ki bende olsam bakmam açıkçası

ilginç işte, ben böyle sessiz gezerim biyerde patlarım işte  :) hadi iyi geceler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2011, 08:17:45 »
Doğan, LC Prado 4.0 listede duruyor görebildiğim kadarıyla. Camry içinse biraz bekleyelim, belki geçici bir durumdur.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2011, 08:22:56 »
Valla bizim sitede var gri son kasa Camry...Her sabah sayın abinin çift egzozundan sağlıkla çıkan su buharlarını seyrediyorum önümde giderken fısır fısır ::) ::)
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2011, 08:25:21 »
1.0 motorun satıldığı, satılabildiği bir memlekette yüksek motorlu araçları toyotadan alacak kişi sayısı bir elin parmağını geçmez.

ayrıca benzin 5 tl olursa toyotanın o yalıtımsız basit teneke parçası 1.6 corollaları bile para etmeyecek. şuanda bile en çok satılan arabalar en düşük motorlu ve dizel olanlar.  ne güzeldirki motor hacmi büyüdükçe burada değeri düşüyor arabanın. ama 6-10 yıl arasında bir kopukluk var. yani sıfır km 2.0 avensis alırsanız 6 yıl kadar para ediyor sonra ise corolla fiyatına gidiyor. tam zenginlerimiz ise zaten toyotanın yüzüne bakmıyorlar. ki bende olsam bakmam açıkçası

ilginç işte, ben böyle sessiz gezerim biyerde patlarım işte  :) hadi iyi geceler
Aynen öyle...Toyotanın lüks modeli satılmaz, ama özel ithalatçılarda Ankara gibi donuk bir şehirde bile peynir ekmek gibi Porsche Panamera satılıyor. (4.8 lt V8) Patrona Audi A7 ve Mercedes CLS bakmaya gittiğimizde gördüm, CLS 135 Euroyken Panamera 225.000 Avvvrocuk idi :huh: :wacko: :wacko: :wacko: :asikadam:
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 01, 2011, 09:33:30 »
Anıl arabama yalıtımsız teneke dedin .Çabuk arabadan özür dile yoksa valla yoldan geçerken eksozdan öyle bir duman yersin ki  yetmiş kuru temizlemeci elbiseni temizleyemez :D :D :D :D :D :D
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 01, 2011, 11:03:41 »
Aynen öyle...Toyotanın lüks modeli satılmaz, ama özel ithalatçılarda Ankara gibi donuk bir şehirde bile peynir ekmek gibi Porsche Panamera satılıyor. (4.8 lt V8) Patrona Audi A7 ve Mercedes CLS bakmaya gittiğimizde gördüm, CLS 135 Euroyken Panamera 225.000 Avvvrocuk idi :huh: :wacko: :wacko: :wacko: :asikadam:
   İş büyük hacimli benzinli/dizel arabaya gelince Toyota çoooook geri planda kalıyor.Çünkü emsalleri fiyat/fayda endeksi bakımından daha bir avantajlı.Prestij,ikinci el,konfor.... liste böylece uzar gider.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 01, 2011, 11:07:53 »
Camry lüks araba değil ki zaten, standart geniş aile arabası :)

Geçen gün ben de fark etmiştim bunu, ikinci el son kasa camry bakıyordum (çok komik fiyatlara gidiyor onlar da...)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 01, 2011, 11:09:41 »
Camry lüks araba değil ki zaten, standart geniş aile arabası :)
   :alkis: :alkis: Standart,geniş,büyük Corolla demek daha doğru olur
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 01, 2011, 13:12:50 »
Prado burda ama, VX200'ün benzinlisi de vardı listede hatta dizelde olmayan bazı önemli ek özellikler vardı, şu an için hatırlayamıyorum birinde crawl control vardı diğerinde yoktu vs. gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 01, 2011, 16:05:32 »
Ülkemizde E segmenti tüketicisi çok az ve onların ilgileri malum Alman markaları üzerinde. Camry, Nissan Maxima ve hele Honda Legend Türkiye'de tanınmayan ve değeri bilinmeyen güzellikler.. Amerikan yorum sitelerine girin bakın bu tip japon arabaları için istisnasız  "bullet proof reliability" (kesinlikle arıza yapmaz diyor yani, bire bir çevirirsem yanlış anlaşılır) gibi laflar okursunuz.
Arazi araçlarına bakınca Land cruiser da şahane bir model ama yakıt tüketiminin yüksekliği ve güçlü kore rekabeti işini zorlaştırıyor. Tahminimce ekonomi arayanlar korelilere yöneliyor, lüks jip arayanlar Alman ve Amerikanlara.. Land Cruiser ne deve ne kuş.. ortada kalıyor.
Bence arazi araçları gerçekten arazide kullanmak için alınsa işin rengi değişir. Ak koyun kara koyun belli olur.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 01, 2011, 16:21:08 »
bu vergiler honda legendi harcadı camry ninde bu zamana kadar satışta olması büyük bir başarı bence
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 01, 2011, 16:26:23 »
bizim okulda 3-4 tane panamera gördüm.. ama artık normal geliyor bana, veyron görsem şaşırmıcam, aa bunu da almışlar diyip geçicem :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 711 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 01, 2011, 20:56:56 »
Anıl arabama yalıtımsız teneke dedin .Çabuk arabadan özür dile yoksa valla yoldan geçerken eksozdan öyle bir duman yersin ki  yetmiş kuru temizlemeci elbiseni temizleyemez :D :D :D :D :D :D

ama kusura bakmayın hakkaten yol sesinden hiç memnun değilim. ya inanın renault 12 lerdede sac üstünde ince halıflex var bizim 2001 corolladada. insaf diyorum bu duruma. hatta sağ tarafta halıyı tam kesememişler yada oturtamamışlar okadar çirkin bir metal görüntüsü varki çekip ibretlik koymak isterdim.
arabanın sağlamlığına ekonomisine tek laf yok ;)

camry bana göre avensis in bir üst modeli. yani spor için yapılmamış evet. sadece güçlü kişiliklere hitap ediyor. ama burada ne kadar paran var okadar kırosun. insanın bmw almaya utandığı yerdeyim. parası olan kalite için değil motoru büyük diye araba alıyor. kaliteli medeni yaşamak kurallara uymak benim gözlemimde kimsenin umru değil. diğeryandan benzin fiyatı sağolsun zengini iyice zengin fakiride ayaklar altında ezilir yaptı. kültürlü kendini geliştirmiş eğitime eğitip aydınlatmaya kendini adamış insanların tenekelere bindiğini gördüğümde ben utanıyorum memleketin geneli yerine. k.bakmayın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 01, 2011, 21:30:25 »
Ülkemizde E segmenti tüketicisi çok az ve onların ilgileri malum Alman markaları üzerinde. Camry, Nissan Maxima ve hele Honda Legend Türkiye'de tanınmayan ve değeri bilinmeyen güzellikler.. Amerikan yorum sitelerine girin bakın bu tip japon arabaları için istisnasız  "bullet proof reliability" (kesinlikle arıza yapmaz diyor yani, bire bir çevirirsem yanlış anlaşılır) gibi laflar okursunuz.
Arazi araçlarına bakınca Land cruiser da şahane bir model ama yakıt tüketiminin yüksekliği ve güçlü kore rekabeti işini zorlaştırıyor. Tahminimce ekonomi arayanlar korelilere yöneliyor, lüks jip arayanlar Alman ve Amerikanlara.. Land Cruiser ne deve ne kuş.. ortada kalıyor.
Bence arazi araçları gerçekten arazide kullanmak için alınsa işin rengi değişir. Ak koyun kara koyun belli olur.

Ne varsa eskilerde zaten adas abi. 1998-1999'a kadar. Yeniler Cin'in dunyaya armagani :D
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 02, 2011, 01:40:44 »
Camry çok satılan bir model değildi, zaten ülkemizde yüksek ÖTV oranlarından ötürü fiyatı yüksek olan otomobiller yerine Mercedes ve BMW tercih ediliyor daha çok. Benzinli Land Cruiser ile dizeli zaten hemen hemen aynı fiyat idi yanlış hatırlamıyorsam, fuarda öğrenmiştim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 02, 2011, 09:50:55 »
Camry çok satılan bir model değildi, zaten ülkemizde yüksek ÖTV oranlarından ötürü fiyatı yüksek olan otomobiller yerine Mercedes ve BMW tercih ediliyor daha çok. Benzinli Land Cruiser ile dizeli zaten hemen hemen aynı fiyat idi yanlış hatırlamıyorsam, fuarda öğrenmiştim.
toyotanın da böyle bir çakallığı söz konusu! benzinliye dolduruyor donanımı dolduruyor donanımı sonra dizelin fullü ve benzinlinin fullü aynı para ya da dizel daha ucuz :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 09, 2011, 08:01:18 »
bu arada bugün yabancı bir çok internet sitesinde okuduğum bir habere göre land cruiser başta olmak üzere toyatanın arazi araçları tartışmasız en iyileriymiş.diğer bazı araçlar q7,mercedes ml,porsche vb benzer araçlar arazide yeteri performansı göstermeyip şehir içinde görüntüsüyle fiyatıyla yüksek prestij sağlayanlarmış..ben açıkçası bu habere katılıyorum çünkü orta doğuda ki arap çöllerinde en çok toyota görürsünüz..
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 09, 2011, 08:40:37 »
zengin zaten benzin parasını devlete vermesi gereken vergiden düştüğü için ona fark etmiyor 3000 5000 motor.olan garibim maasla çalışan ve vergisini ,parasını almadan kesilene oluyor.
sistem zengine göre kurulduğu için onlara her şey mübah.

tales 500 yıl önce demiş ki kölelerimizi eğitelim.Adam ne büyük kapitalistmiş beee:)
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 09, 2011, 14:50:46 »
Camry makyajlandı. Yeni makyajlı kasa tedarik sürecinde olabilir.