0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
servisten lastik değiştirmek pek mantıklı değil yenisi 92 tl valeo 40 tl valeo dandik durdu ince aparatı zayıf gibi bosh kullanan varmı kaç tl orjinali biraz pahalı tayvan malı çok dandik orjinal almak bu şartlarda mantıklı gibi görüş ve önerilerinizi bekliyorum
dediğiniz gibi servis pahalı, dışarıdan 20 tl ye 1 takım valeo aldım fakat onunda,orjinaldeki gibi sileceğe rüzgarlık takma yeri yoktu ve cılız gösteriyordu, karga burnu ve tornavida ile yeni valeodaki lastikleri alıp yenisine taktım...önerim;silecek lastiğini tutan çengel şekildeki kelepcelerini kırmamaya özen gösterin,yeni lastiği takarken kelepceleri çok sıkmayın, sadece baş taraftaki kelepceyi iyice sıkmanız yeterli...
bu yeni tip silecekler çok çetrefilli galiba basıcaz parayı alıcaz orjinali ben hasta adamım uyuz olurum böle şeylere içime sinmezse uyuyamam tavsiyelerinize teşekkür eederim arkadaşlar
sonkarda bir çift orjinal silecek aldım made ın japan 92 tl bütün firmalara baktım bosch 70-120 arası dedi valeo 40 tl ama hiçbirinin canı yoktu o parayı vermektense alırım orjinali dedim aldım hiç yoktan sileceğe benziyo güçlü bişey bilginize.....