Gönderen Konu: selam yeni nesil toyota almak istiyorum bilgilendirirmisiniz  (Okunma sayısı 1460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
selam yeni nesil toyota almak istiyorum bilgilendirirmisiniz

1.33 comfort 37500 fiyat aldım normal mi sizce
 aracı alıp kullanan büyüklerim memnuniyetiniz nasıl acaba?

teşekkürler............

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Ynt: YENİ NESİL COROLLA ALMAK İSTİYORUMM BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2011, 22:15:41 »
Ceyhun Bey,

1) Sanal alemde büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden kullanılması yasaktır.
2) Aynı konuda mükerrer başlıklar açılmaz, doğru yerde bir konu kurallar dahilinde açılıp cevap beklenir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
Ynt: selam yeni nesil toyota almak istiyorum bilgilendirirmisiniz
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2011, 09:13:05 »
O fiata 2-2.5 milyar ekle git başka bir marka dizel al daha iyi arkadaşım.Benzin hergün pahalanıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 05, 2011, 17:36:55 »
aracınız hayırlı olsun şu anki fiyat için normal hediye paketide verdilerse gayet ıyı 1.33 araç  1.6 ya göre daha az yakar bende 1.6 yeni nesil toyota varyılda3-4 bin km yapabiliyorum. o yüzden benzinli aldım dizelle arada 7 000 tl fark var 10 yılda amorti ediyor. sizde benim gibi az km yapıyorsanız dizel pahalıya gelir ,tabi bunu corolla için söylüyorum ucuz dizel araçlar da vardır.ama ben tercih etmem . içiniz rahat olsun keyifle kullandığınızdan eminim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2011, 21:25:04 »
O fiata 2-2.5 milyar ekle git başka bir marka dizel al daha iyi arkadaşım.Benzin hergün pahalanıyor.

Dizel motorin yerindemi kalıyor? neredeyse benzine yaklaştı,ayrıca dizel aracın bakım maliyetini hesaplarsanız yılda 30.000km altında yol yapanlar için benzinli daha avantajlı.

Servisten aldığım bilgi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Lütfen Trafik Kurallarına Uyalım
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '15
« Yanıtla #5 : Mart 06, 2011, 10:48:51 »
Erol bey bende Özden beye katılıyorum. Evet dizel de yükseliyor ama almak istediğiniz aracın 100 km de birleşik yakıt tüketimini 5.9 litre , aynı aracın dizelinin yakıt tüketimini 4.6 litre vermişler. Buradan fark ettiği gibi benzinli aracı örneğin 10 a alır 8 e satarsınız dizelide 12 ye alır 10 satarsınız. Profil resmimde gördüğünüz araç 1.4 dizel elegance çizik dahi yok diyebilirim 5 yıl garantili 22000 km de ben bu aracı 4 ay önce 38.500 tl ye aldım şu anki fiyatına formdaki arkadaşlar 42 - 43 diyor. Ama siz yinede menzinli almak istiyorsanız tabiki toyota güzel bir seçim, şimdiden hayırlı olsun