çetin bey, benim araç zaten tüplü. en arkadaki koltuğu iptal etmişler. ben de simit uygun olursa bir sonraki muayeneden önce taktırmayı düşünüyorum. siz taktırırsanız bana da anlatabilir misiniz? bir de benim araç ruhsatta 5 koltuk görünüyor. ama fabrika çıkışı onu anlamadım. sizin kaç koltuklu görünüyor. 7 ise stepnenin yerine de olmaz derlerse o da sorun olabilir muayenede. benim oluyordu az kalsın. 5 koltuk göründüğünden yırttı galiba. koltuk iptal ettirmek de proje istermiş. ruhsata işletilmesi falan filan. uzun hikaye. siz taktırırsanız stepnenin yerine lütfen beni de bilgilendirir misiniz? teşekkür ederim.
Pazartesi 11:00 gibi verdim. Salı akşam 20:00 da çıkabildim. Neler yaptırdım?
Alttan Tank (Koruma saclı), Sızdırmazlık, Tuvturk Muayene.
Alttan tank olduğu için yaklaşık 200 tl fazla verdim. Toplamda 1650 (12 taksit). (BRC MY10)
İlk izlenimlerim;
-Alttan tank işi oldukça zahmetli. Normal Montaj 5 saat, verso 1,5 gün ~
- Aracın LPG yada Benzinde olduğunu farkedemiyorum. Sürüş açısından. yoksa anahtardan biliniyor.
- MY 10 kitte enjektörler daha sessizmiş. Ancak ben LPG den sonra aracdan daha fazla ses geldigini düşünüyorum. Rahatsız edici bir ses degil. Tabi olaya şu açıdan bakmak lazım. Yeni tüp takıldığı için, insan oraya odaklanıyor ve algılama farklı oluyor.
- Koruma sacı arkadan bakınca bariz görünüyor. Egzoz ile aynı seviyede.
- Tüketimi daha sonra yazarım. (Tahmini 200-210 kuruş bekliyorum. LPG:2,09)
Ankara Mavi denizlerde (BRC İç anadolu Bölge ve Merkez Servisi) taktırdım. Sızdırmazlığı isterseniz kendileri alıyor. Biz her ikisinede beraber gittik.
Şimdilik 10 üzerinden 9 .