Gönderen Konu: Aracımı değiştiriyorum arkadaşlarrr yardımmmm :) (En acilinden)  (Okunma sayısı 8184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Öyle valla :) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
 Bide S-max diye bi araç var yemin ederim c-max yanında çocuğu gibi duruyor onu denedim bindim içine daha böyle bi araç görmedim öyle bi aracım olsa yemin ederim hiç inmem içinde yatarım hem lüx hem sürüş keyfi inanılmaz süper ama 55 bin lira dedi işte 2. el 90 binde 2000 turbo dizel :D

bilirim S-max'ı eskiden ford Galaxy vardı, onun yerine var şimdi...
gerçekten de mükemmel bir araç...
aslında bu tarz araçların atası Chrysler Grand Voyager'dır...
yakıt-vergi derdi olmasa giç düşünmem bir tane voyager alırım...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gönül ister GTİ cüzdan der TDİ
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
Dizelde Fransızlardan şaşmamak gerektiğini dizel corolla aldıktan sonra anladım,biraz daha beklerseniz 508 in piyasaya çıkması ile 407 lerin fiyatları düşecektir eğer düşünürseniz hem D segmenti bir araç almış olursunuz,hemde daha ekonomik bir araç almış olursunuz,ama fransız arabaları narindir bakımları yapılmamış hor kullanılmış bir fransız canınızı sıkar cüzdanınızı yorar,geçmişini sağlıkl bir şekilde eksik öğrenebileceğiniz bir araç tercih etmeniz faydalı olacaktır.

Bunun dışında imkanlar dahilinde.Avensis ve mondeo da D segmentindeki bence başarılı temsilciler,yada yeni c4 olabilir bence :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
bilirim S-max'ı eskiden ford Galaxy vardı, onun yerine var şimdi...
gerçekten de mükemmel bir araç...
aslında bu tarz araçların atası Chrysler Grand Voyager'dır...
yakıt-vergi derdi olmasa giç düşünmem bir tane voyager alırım...
Göremedim ama gözümün önüne geliyor belki de görmüşümdür tahmin ettiğim araçsa baya güzel bişe ama vergi yakıt dediğiniz gibi baş unsur o yüzden c-max'tan dışarı çıkamıyorum sizinde sayenizde kararım neredeyse kesinleşti. İlk önce elimde ki aracı satmam gerekiyor...
 Acaba temiz olan bi c-max'ın 2005-2006 modelleri ne kadara gidiyordur. İnternete kesinlikle aldanmıyorum neden derseniz ford bayisinde ki yetkili orada gördüğün araçların aynısını burada 3 milyar aşağısında bulabilirsin dedi onlar uçurdukça uçuruyor dedi....
 Sizde 25-26 milyara temiz güzel bi c-max tdci ghia (2005-6) alabilir miyim  ! Git gide daha çok ilgimi çekiyor...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
Dizelde Fransızlardan şaşmamak gerektiğini dizel corolla aldıktan sonra anladım,biraz daha beklerseniz 508 in piyasaya çıkması ile 407 lerin fiyatları düşecektir eğer düşünürseniz hem D segmenti bir araç almış olursunuz,hemde daha ekonomik bir araç almış olursunuz,ama fransız arabaları narindir bakımları yapılmamış hor kullanılmış bir fransız canınızı sıkar cüzdanınızı yorar,geçmişini sağlıkl bir şekilde eksik öğrenebileceğiniz bir araç tercih etmeniz faydalı olacaktır.

Bunun dışında imkanlar dahilinde.Avensis ve mondeo da D segmentindeki bence başarılı temsilciler,yada yeni c4 olabilir bence :)
Mehmet Nabi bey değerli bilgilerinizden ötürü çok çok teşekkür ederim... Segment konusuna değinirsek alacağım araç D segmentine en yakın araçlardan bi tanesiymiş. Hadi bu hususu geçelim önemli değil ancak bende zaten sıfır bi toyota corolla var ben bu kasalardan sıkıldığım için farklı kasalara geçmek istiyorum. Araçlarımın ikisi de sedan ve içinde boğuluyorum açmıyor beni o yüzden daha farklı bi araca geçmek istiyorum 407'nin kasasını maalesef hiç beğenmiyor ve peugeot hiç tastiklemiyorum kendi şahsımca ısınamadığım bi marka... Avensis mondeo gerçekten çok güzel araçlar ancak dediğim gibi sedan kasa onlar da benim gözümde corolla'dan civic'ten hiç bi farkı yok.
 Şu sözlerimle umarım beni anlayacaksınız, ben istiyorum ki araca bindiğim zaman içine gömülmeyeyim çok ferah bi içi olsun direksiyondan falan hep yüksekte olayım direksiyon dümdüz bakmasında kamyon direksiyonu gibi yukarıya baksın vites göğüste olsun kolum kol dayama da olsun ve zevkle vites atsın benim istediğim bu vergi sorunu yaşamasam direk transporter alırdım ama malum şartlar el vermiyor. Bu istediğim katagori de sadece c-max'a ısındım o da full donanımlı diye araçta istediğim herşey var süper ötesi bi ses sistemi geniş iç hacmi sunroof hız sabitleme yol tutuş ne bilim çok ısındım yani. Umarım anlamışsınızdır beni dediğiniz araçlar çok güzel ama tipim olan araçlar değil dün değil öbürsü gün 95 milyarlık 2.2 turbo dizel bi honda accord sürdüm o bile zevk vermedi tipim değil çünkü sadece performansı dudak uçuklatıyor o da bana lazım değil :)
 Uzun oldu ama affola :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gönül ister GTİ cüzdan der TDİ
  • 4 kere teşekkür edildi
ozmn 3008,5008 gibi ilginç modelleri tavsiye edebilirdim özellikle 5008 ama peugeot sevmiyormuşsunuz :) bunların dışında s-max denilmiş oda tam olarak sizin istediğiniz gibi olmasada değişik bir araç düz sedanlara göre.wv touran da iddalı bir seçenek olabilir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
aracına aşık olmak , içinden çıkmamak, sürerken, binerken zevkten 4 köşe olmak istiyosan, mazotu da boşver vergiyi de boşver bunu al abi :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-chrysler-ultra-v-i-p-full-yapili-boyasiz-pars-motors-43315015/detay
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
ozmn 3008,5008 gibi ilginç modelleri tavsiye edebilirdim özellikle 5008 ama peugeot sevmiyormuşsunuz :) bunların dışında s-max denilmiş oda tam olarak sizin istediğiniz gibi olmasada değişik bir araç düz sedanlara göre.wv touran da iddalı bir seçenek olabilir :)
Peugeotu sevmem ancak 5008 dikkatimi çekmedi değil hani :) C-max'tan da daha hoş bi araç iç olsun dış olsun :) Ancak ona göre de fiyatı olduğunu düşündüğüm için hiç bulaşmadım piyasası nasıldır acaba onun !! S-max'ı deneme fırsatım oldu muhteşem bi araç yanlış 55 bin liradan aşağısını bulamadığım için en başta eledim. Herşey maddiyata bakıyor touran'ın kasası hoşuma gitmedi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
aracına aşık olmak , içinden çıkmamak, sürerken, binerken zevkten 4 köşe olmak istiyosan, mazotu da boşver vergiyi de boşver bunu al abi :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-chrysler-ultra-v-i-p-full-yapili-boyasiz-pars-motors-43315015/detay
Yahu bu araç süper ama herşeyiyle yakar beni ya aslında tam benlik ama dıştan içini beğenmedm konsol ve göğüsü :) motor falan ne bilim yok abicim yok ne yaptın sen bende anca hayalde kalır alınsa alınırda almakla bitmiyor peşinde bi sürü şey takıp gelecek bu araç yakıt vergi bilmemne kalsın abicim sağol c-max yeter gibi geliyor bana :)