Herkese iyi aksamlar
Bor power'ı duymuşsunuzdur heralde bunun gbx şanzıman yağı katkısını aldım kullanmanın zararlı olacagını soyledi bi arkadasım sizler ne
diyorsunuz sonucta büyük bir firma ve bir cok sertifikaları var alman mühendisleri tarafından onaylanmış... türk malı bir ürün ne dersiniz
kullanayım mı?
Aynı ürünü kullanan var ise onların fikirleri faydalı olabilir ancak ben bu tarz katkılar yerine kaliteli yağların kullanılmasını tavsiye ederim.
Aynı ürünü kullanan var ise onların fikirleri faydalı olabilir ancak ben bu tarz katkılar yerine kaliteli yağların kullanılmasını tavsiye ederim.
+1
şanzıman yağı için araç kullanım kitapçığında önerilenden ve servisin önerisinden başka bir yağ kullanmak pek mantıklı gelmiyor aslında bana görede
internettede ne faydasını ne zararını gordum yazmışlar ama ben bu ürünü görünce hemen atladım aldım
Şİmdilik piyaqsalarda zararı yok diye satarlar zaman sonra telafisi mümkün olmayan veya pahalı olan sonuçlar doğurur
Korkmanıza gerek yok demek istediğim şu, maddi olarak o yağın faydası size ne kazandıracak
suan araba 100.000 de sanzuman yagıyla birlikte boru da koyacaktım sizlere sormasaydım aslında sadece yağı değiştirmemin faydasını bora yorcaktım ama hiçbir faydası olmıyacak galiba
suan araba 100.000 de sanzuman yagıyla birlikte boru da koyacaktım sizlere sormasaydım aslında sadece yağı değiştirmemin faydasını bora yorcaktım ama hiçbir faydası olmıyacak galiba
faydasıl olur ama piskolojik olarak

toyotalar motor ve mekanik kalitesi olarak zaten sorunsuz bir markadır

ama ne zaman arabanız yağ eksitmeye başlar ozaman koyun derim
Fatih bey ben o katkıyı kullandım aracım da ancak benim araba şuan 230.000 de ve şanzumandan 4 ve 5. viteste ses geliyor onu keser mi acaba diye ama bi faydasını gördüm diyemem. Diğer arkadaşların dediği gibi motor için olanını, oda yağ yakma gibi bir sorun olursa kullan yoksa boşuna masraf bence.
ya ben aldım coktan fişini kaybettim coktan

ama kullanmak sorun cıkartmaz heralde ya
O zaman hocam soracaksın ustaya tamam derse koy gitsin diycem ama şanzıman işte 60 liralık katkı için asgari 1000 liralık masrafa da girilmez yada at bi köşeye ilerde sorun olursa kullanırsın.
internetten satayım olmadı
Evet tam sentetik şanzıman yağı ilk düşünülmesi gereken lüks bence..
Ama bunun da faydası olabilir. Aşınmayı azaltan bir katkı sonuçta..
Dışardan görünen bir fark beklemeyin.
Şanzımanın ömrü ile ilgili bir konu.
serviste satılan tam sentetik mi?