0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun abi ayrı bi hava katmış araca
güzel olmuş abi, değişik bir hava katmış. güle güle kullan.
Bayağı bir down force uygular arka kısım Güzel olmuş güle güle kullan...
Güzel olmuş Özcan, güzel günlerde kullan. Nazar değimesin maşallah diyelim de.
anaa güle güle kullan abim..ben normalde büyük araçlarda oynanmasını tasvip etmem ama bunu beğendim
Çok yakışmış ciğerim, güle güle kullan Doğrusunu söylemek gerekirse konuyu açmadan önce kelebek etkisinin oluşmasından korkuyordum ama gerçekten güzel durmuş
Hakkı Abi, Kelebek gibi durmamış hakketen . Tövbe tövbe Özcan Abi, hayırlı olsun. Çok işlevsel duruyor. Yani gözüksün diye değil, işe yarasın gibi olmuş. Güle güle kullan.
Abi, sınırları zorlamak iyidir
Hoş olmuş abi güzel günlerde kullan, camlarda kömür gibi maşallah )
Güzel olmuş fakat tavan kliması olsaydı araca ayrı bir görünüm katıyor birde ön tampona karlık,panjur kromajı,4 adet ön sis, çelik jant,cam üstüne ayna gibi bir şerit çekiyorlar ön cama o da çok yakışıyor sırada bunlar olması gerekir
Buarada sizin crafter 163 hp idi sanırım doğru mudur?Yakıt tüketimi nasıl bir depo ile şehir içi kaç km yapıyorsunuz vede araç kaç kg geliyor ?
Eyvallah sağolun varolun.... Arac 163 Hp,tam yüklü 3.880 kg geliyor.Şehir içi pek kullanmadığımdan ne kaç km gittiğini nede km kaç TL yaktığını açıkçası bilmiyorum.Ama şehir dışı 0,38 kuruş yakıyor
Çok ağırmışş tam turizm galiba epey bir basmıs